Vydajte sa na Oravu do Penziónu Kamenec a užite si pobyt pri Oravskej priehrade. Čaká vás tu polpenzia, vstup do termálneho aquaparku a tiež vstup do privátneho wellness. Potešia vás aj zľavy na laser game alebo do Kinderlandu, či popoludňajšia káva s dezertom.

O ubytovaní

Penzión Kamenec sa nachádza v krásnej lokalite ideálnej pre aktívny odpočinok, turistiku, vodné športy i leňošenie v obklopení prírodou. V penzióne ale nezaháľajte príliš dlho, čakajú vás totiž krásy Oravy. Prejdite si ich na bicykli alebo sa na všetko pozrite rovno z vodnej hladiny Oravskej priehrady (18 km), ktorú môžete preplávať na loďke. Navštívte určite i jedinečné múzeum kávy v Krušetnici (3 km), Oravskú lesnú železnicu (12 km) alebo Oravský hrad (20 km). V zime potom využite skvelé zjazdovky v Ski pohoda (5 km) alebo Orava snow (10 km). Obľúbený je tiež Ski areál Kubínska hola (25 km).

Kde budete spať?

Ubytovanie je zaistené v dvoch a viaclôžkových izbách, ktoré sú krásne svetlé, zariadené dreveným nábytkom a vlastnou kúpeľňou s vaňou a WC.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu vám naservírujú raňajky aj večere, ktoré si vyberiete z menu. Na výber sú tradičné slovenské jedlá, ale aj čerstvé ryby a talianske cestoviny alebo pizza. Interiér reštaurácie je veľmi príjemne zariadený a starať sa o vás bude milý personál.

Penzión Kamenec

Penzión Kamenec

Poriečie 32 , Zákamenné
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MP Slanický dvor, s.r.o. IČ: 51752506


+421 917 970 746

recepcia@slanica.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Zastávka
0,7 km
Zjazdovka
12,2 km