Zažite pobyt plný rozmaznávania v svetoznámom kúpeľnom meste Trenčianske Teplice v Garni hoteli Praha. Užijete si saunu, vírivku aj vstup do bazéna Grand. Platnosť až do decembra.
Zažite pobyt plný rozmaznávania v svetoznámom kúpeľnom meste Trenčianske Teplice v Garni hoteli Praha. Užijete si saunu, vírivku aj vstup do bazéna Grand. Platnosť až do decembra.

Pobyt v kúpeľnom meste

V srdci malebného údolia Trenčianskych Teplíc nájdete útulný Garni hotel Praha, ktorý je ideálnym miestom pre váš relaxačný pobyt v akomkoľvek ročnom období. Hotel nájdete len 50 m od promenády s krásnym parkom, cukrárňami či vinotékami. V okolí sa navyše vždy deje niečo zaujímavé - viac informácií o kultúrnom programe tu.

Ubytovaní budete na izbách typu Suita junior, ktoré sú veľmi priestranné, majú vlastné sociálne zariadenie s vaňou a vyhrievanou podlahou, TV/SAT, telefón, minibar, trezor, fén a pripojenie na internet.

Tešte sa na vynikajúcu slovenskú aj medzinárodnú kuchyňu, ktorú si užijete formou polpenzie - raňajky (7:30 - 9:00 hodín) a večere (17:30 - 18:30 hodín). V deň nástupu formou jednotného jedla, ďalšie dni výberom z menu.


Počas svojho pobytu si riadne oddýchnete vo wellness v saune a vírivke aj pri regeneračnej masáži. V cene niektorých variant máte tiež vstup do Vodného sveta Flóra či do vonkajšieho bazéna Grand v kúpeľoch.


Trenčianske Teplice a kúpeľná voda

Termálne kúpele Trenčianské Teplice patria k najstarším a najnavštevovanejším kúpeľom na Slovensku a nájdete ich na úpätí Strážovských vrchov, zhruba 200 m (3 min. chôdze) od hotela.

Liečivá sírna termálna voda s teplotou 36 - 40 °C zlepšuje prekrvenie tkanív, uvoľňuje svalové napätie a lieči ochorenia pohybového aparátu.

Celé kúpele sú opravené a zariadené v orientálnom duchu. Po celý rok je tu k dispozícii vonkajší bazén Grand, ktorý je zložený z niekoľkých častí (28 - 34 °C), plavecký bazén s relaxačnou zónou Slovakia (29 °C) a rehabilitačný bazén (30 - 31 °C). Vstup do bazéna Grand na 1 hodinu stojí 5,45 €.

Garni hotel Praha ***

Garni hotel Praha ***

17. Novembra 7 , Trenčianske Teplice
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. L'ubomír Marko - SMF - Stavebno - montážna firma Marko IČ: 11859296


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Sauna

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,5 km
Aquapark
2,5 km