Hľadáte oddych po hektickom dni? Užite si dovolenku na Liptove, slovenskej turistickej destinácii číslo jedna. V hoteli Jánošík sa tešte na vírivku, tepidárium, relaxačný bazén a mnoho ďalšieho. Dieťa do 5,9 r. zdarma.
Hľadáte oddych po hektickom dni? Užite si dovolenku na Liptove, slovenskej turistickej destinácii číslo jedna. V hoteli Jánošík sa tešte na vírivku, tepidárium, relaxačný bazén a mnoho ďalšieho. Dieťa do 5,9 r. zdarma.

Nezabudnuteľný relaxačný pobyt v kraji Liptov

Hotel Jánošík **** nájdete v centre Liptovského Mikuláša. Hotel ponúka ubytovanie v štýlovo zariadených a farebne zladených izbách s originálne riešenými dekoráciami, TV, minibarom, internetovým pripojením a ďalším vybavením, ktoré zodpovedá štandardu štyroch hviezdičiek. Samozrejmosťou je vlastné sociálne zariadenie.

V štýlovo zariadenej reštaurácii hotela sú podávané pokrmy slovenskej aj medzinárodnej kuchyne. Súčasťou hotelovej haly je aj Lobby bar, ktorý ponúka bohatý výber káv, miešaných nápojov aj cukrárskych dobrôt.


Hotel sa teší veľmi dobrému hodnoteniu na serveri Booking.com. Cestovatelia mieriaci do Liptovského Mikuláša ho označili za jedno z najlepších ubytovaní v tejto destinácii.


Odpočívajte vo wellness

Súčasťou hotela je nádherné wellness centrum, v ktorom môžete relaxovať - k dispozícii je tu saunový svet s fínskou, parnou, bylinkovou a infra saunou, ďalej relaxačný bazén s protiprúdom, tepidárium a vírivka. Objednať si môžete aj masáž. Bližšie informácie k prevádzkovej dobe wellness centra nájdete na stránkach hotela.

Nekončiace možnosti vyžitia neďaleko Tatralandie

Hlavným lákadlom pobytu v hoteli Jánošík **** je rozhodne ľahká dostupnosť najväčšieho aquaparku na Slovensku Tatralandia (2 minút autom) a termálneho aquaparku Thermal Park Bešeňová (15 minút autom). Oba aquaparky vám ponúkajú množstvo možností vodnej zábavy, tobogánov a atrakcií. 

Zabudnúť by ste rozhodne nemali ani na turistiku. Hotel leží v kraji Liptov, čo je perfektné lokalita. Na malom území tu kontrastujú vysoké štíty a rozľahlé lúky, takže sa tu môžete vydať na lyže, alebo na výlet do podzemných jaskýň.

Hotel Jánošík ****

Hotel Jánošík ****

Jánošíkovo nábrežie 1 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MAXIM 2001, s.r.o, IČ: 35797118


+421 44 55 22 721 (non-stop)

recepcia@hoteljanosik.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
2 km
Zastávka
50 m
Aquapark
3,5 km
Zjazdovka
8 km