Radi by ste vyrazili na ozdravný pobyt s celou rodinou? Užite si dovolenku v hoteli Harmonia*** s polpenziou a super zľavami. Obľúbené slovenské kúpele Piešťany sú ideálne pre celú rodinu + dieťa do 12 rokov ZDARMA.
Radi by ste vyrazili na ozdravný pobyt s celou rodinou? Užite si dovolenku v hoteli Harmonia*** s polpenziou a super zľavami. Obľúbené slovenské kúpele Piešťany sú ideálne pre celú rodinu + dieťa do 12 rokov ZDARMA.

Ozdravovací pobyt v Piešťanoch - super rodinná dovolenka

Hotel nájdete v príjemnom, prírodnom prostredí na brehu priehrady Sĺňava, cca 2 000 m od pešej zóny a Kúpeľného ostrova.

Ubytovanie je zabezpečené v pohodlných izbách s kúpeľňou (sprcha alebo vaňa), WC, TV-SAT, tel., rádiom, balkónom a chladničkou.

Rehabilitačné centrum s moderným vybavením nájdete v hlavnej budove. K dispozícii je aj zábavné vyžitie (biliard, stolný tenis, spoločenské hry). Hotel tiež pravidelne organizuje najrôznejšie kultúrne akcie.

Hotel ponúka program pre všetky vekové kategórie. Obľúbené sú popoludnia s palacinkami a domácimi zákuskami. Raz týždenne večer Slovenský bufet s folklórom a tradičnými jedlami.

V hotelovej klubovni a bare môžete hrať karty a stolové hry. Na recepcii je zadarmo k dispozícii počítač s prístupom na internet.

Dovolenka v populárnych kúpeľoch Piešťany

Hotelový komplex leží necelé dva kilometre od "kúpeľného ostrova", kde na jednom mieste nájdete všetky kúpeľné domy a kúpalisko s liečivou vodou. Okrem relaxácie a zábavy v množstve bazénov je tu k dispozícii aj športové vyžitie.

Piešťany poskytujú množstvo možností trávenia voľného času - od prechádzok po kúpeľnej kolonáde, cez cyklo výlety do okolia až po výlety do neďalekých Malých Karpát.

Výlety s deťmi

Bojíte sa, že sa vaše ratolesti budú v kúpeľnom meste nudiť? Takéto starosti môžete pokojne hodiť za hlavu.

Vyraziť s nimi môžete napríklad za karpatskou prírodou, alebo do Bratislavy. Tam si môžete užiť návštevu bratislavskej ZOO, alebo zavítať k známemu Bratislavskému hradu.

Za zvieratkami sa môžete vydať aj do zoo farmy Modrová - tá je špeciálna tým, že tu uvidíte zvieratá chované na Novom Zélande.

V okolí je tiež niekoľko hradov, ktoré nadchnú aj dospelých návštevníkov - Čachtický hrad, ktorý vás postraší známou legendou o Čachtickej pani kúpajúcej sa v krvi mladých panien, hrad Beckov alebo Tematín.

Hotel Harmonia ***

Hotel Harmonia ***

Odborárska 15 , Banka-Piešťany
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
AMON Service s. r. o. IČ: 36334910


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná