Kam inam vyraziť na relaxačnú dovolenku ako do pokojnej horskej prírody? V Hoteli Bergparadies **** sa ubytujete v krásnej, modernej izbe, pochutnáte si na bohatých bufetových raňajkách z čerstvých domácich produktov a užijete si blízkosť množstva výletných cieľov, vrátane Alpských termálnych kúpeľov Gastein alebo jazera Spiegelsee. Pri vašich výletoch a ďalších aktivitách navyše náležite oceníte kartu Gastein Card plnú výhod.

O ubytovaní

Hotel Bergparadies **** sa nachádza v malebnom horskom mestečku Dorfgastein v rakúskom Salzburgu, v blízkosti letoviska Bad Gastein a pohoria Vysoké Taury. Je to absolútne ideálna destinácia pre rozprávkovú dovolenku na horách. Husté lesy, krištáľové jazerá, pôsobivé horské štíty a zasnežené svahy - táto oblasť má jednoducho čo ponúknuť v každom ročnom období. Ak k tomu pridáte vynikajúce termálne kúpele, ako sú Alpské termálne kúpele Gastein (8,7 km) alebo Termálne kúpele v skalách Felsentherme (16 km), máte zaručený dokonalý relaxačný pobyt.

V zime si môžete užívať na svahoch niekoľkých lyžiarskych oblastí v oblasti Dorfgastein-Großarltal, ktoré spolu ponúkajú približne 70 kilometrov zjazdoviek. Alebo sa vyberte do lyžiarskeho strediska Ski Amadé (53 km) s ďalšími 220 km zjazdoviek. V lete je tu dostatok priestoru na krásne túry, údolie Gastein ponúka celých 600 km turistických trás a môžete sa tiež previezť horskou železnicou. Navštívte napríklad nádherné jazero Spiegelsee (9,6 km), zastavte sa pri Wengeralm (8,9 km) alebo sa okúpte v Solarbad (500 m).

Kde budete spať?

Privítajú vás v jednej z komfortných dvojlôžkových izieb Standard s moderným interiérom. Každá izba má súkromnú kúpeľňu a k dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie.

Izba Standard bez balkóna má rozlohu 15 m² a môže byť vybavená manželskou posteľou alebo 2 samostatnými lôžkami. Okrem toho je možné pridať prístelku a ubytovať tak až 3 osoby. Izba má tiež TV, podlahové kúrenie a malý úložný priestor, zatiaľ čo v kúpeľni je sprchovací kút.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky v hoteli Bergparadies *** rozhodne stoja za vstávanie. Čaká na vás bohatý bufet plný čerstvých produktov z rodinnej biofarmy v Rauris, sladké a slané dobroty, široký výber pečiva, domáce džemy, senzačné müsli podľa tajného receptu a ďalšie špeciality. Samozrejmosťou je aj káva - automatická aj čerstvá filtrovaná - a široký sortiment čajov značky Hornig.

Kde budete relaxovať?

Za relaxom sa vyberte do legendárnych Alpine Spa Gastein, kde na obrovskej ploche 36 000 m² nájdete Relaxačný svet, Rodinný svet, Saunový svet, Svet krásy a Športový svet.

V Relaxačnom svete si užijete termálne bazény, Smaragdové termálne jazero s rozlohou 1 300 m², plavecký bazén, cvičný bazén, horúci kúpeľ, gejzír, infračervenú kabínu a relaxačnú zónu s panoramatickým výhľadom. V Rodinnom svete nájdete vnútorné a vonkajšie relaxačné bazény, detský bazén, detský bazén, lenivú rieku, šmykľavky, tobogany a vonkajšiu herňu.

Saunový svet je rozdelený na vnútornú a vonkajšiu časť. Vo vnútri nájdete borovicovú a infračervenú saunu, parnú saunu, saunu s hviezdnym svetlom a ľadový salónik. Vonkajší saunový svet zahŕňa alpskú podkrovnú saunu, zážitkovú saunu Tauern, sanárium, rituálnu saunu, fínsku kryštálovú saunu, kryštálové jazero (370 m²) a panoramatickú relaxačnú miestnosť.

V Svete krásy si môžete dopriať masáž, peeling alebo inú relaxačnú či skrášľujúcu procedúru a Svet športu je plne vybavené fitnescentrum s modernými strojmi a fitness barom.

Niečo naviac

Na cvičenie môžete využívať vonkajší tenisový kurt. Pri plánovaní programu vám môže pomôcť aj karta Gastein Card, ktorá ponúka zľavy na rôzne aktivity vrátane vstupu do kúpeľov, jazdy lanovkou, prehliadky so sprievodcom, kultúrne podujatia a ďalšie.

Hotel Bergparadies ****

Hotel Bergparadies ****

Bergbahnstrasse 25 , Dorfgastein, Austria
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
9 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
0,3 km