Ubytujte sa v Hoteli Partner *** v pokojnej časti poľského hlavného mesta a užite si zábavné atrakcie v okolí a prehliadku centra mesta s historickými aj novými monumentmi. Tešiť sa môžete aj na výborné raňajky alebo polpenziu a oddych vo wellness centre s fínskou a parnou saunou.

O ubytovaní

Hotel Partner *** sa nachádza v pokojnej časti Varšavy, približne 9 km od centra. Len kúsok od hotela nájdete park Bródnowski (2 km), ktorý je ako stvorený na príjemné prechádzky. Aktívnejšiu zábavu si zase užijete v lezeckom centre Murall (1 km) a v zábavnom parku Hangar 646 (4,4 km) s trampolínami a ďalšími atrakciami. Zaplávať si potom môžete v krytých bazénoch Polonez (1,6 km) a Muszelka (2,6 km).

Centrum mesta vás samozrejme očarí krásnymi historickými pamiatkami. Dominuje mu obrovský Łazienki park (12,3 km), ktorý sa rozkladá na ploche 76 ha a v jeho centre nájdete krásny Palác na vode, postavený v roku 1689. Ďalším zásadným miestom je Kráľovský hrad (8,9 km), pôvodne vystavaný v roku 1619. Počas druhej svetovej vojny bola ale budova takmer zrovnaná so zemou, obnovenia sa potom dočkala v roku 1980.

Za návštevu stojí tiež Palác kultúry a vedy (10,9 km) – jedna z najvyšších budov v Európe, Staré mesto, znovu vybudované po vojnovom bombardovaní, barokový Wilanowský palác (18,7 km) alebo katedrála svätého Jána Krstiteľa (8 km). Na zvedavcov v meste čaká Múzeum Varšavského povstania a Múzeum dejín poľských Židov. Zaujímavosťou je aj štvrť zvaná Praga (9,8 km), pomenovaná po českom hlavnom meste, ktorá je známa najmä bujarým kultúrnym životom.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 103 komfortných izieb a apartmánov s útulným interiérom. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, fénom a toaletnými potrebami, klimatizáciu, televíziu, telefón, minibar a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba má plochu 20-25 m² a môže byť vo variante Twin s oddelenými jednolôžkami alebo Queen s manželskou posteľou. V izbe ďalej nájdete písací stôl, kreslo na posedenie a úložné skrine.

  • Trojlôžková izba je rovnako veľká aj rovnako vybavená ako dvojlôžkový variant. Okrem manželskej postele alebo oddelených jednolôžok ale ponúka aj jedno ďalšie miesto na spanie na rozkladacej posteli.

  • Dvojlôžkový apartmán meria 30 m² a zahŕňa čiastočne oddelenú spaciu zónu s manželskou posteľou a kuchynský kút s jedálenským stolom. Nechýba písací stôl a kreslo.

  • Rodinný apartmán je veľký 65-90 m² a skladá sa z dvoch samostatných spální s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, obývacej izby s posedením a kuchynského kúta.

  • Business apartmán o veľkosti 55 m² predstavuje luxusnejší variant pre náročných hostí. Má samostatnú spálňu s manželskou posteľou a veľkú obývaciu izbu spojenú s kuchynským/jedálenským kútom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu so sladkými, slanými, teplými a studenými jedlami. Menu je plné chutí zo všetkých kútov sveta, chýbať nesmú samozrejme ani tradičné poľské jedlá. K reštaurácii patrí aj bar s pestrou ponukou nápojov.

Kde budete relaxovať?

Skvele si oddýchnete v relaxačnej zóne, kde na vás čaká fínska suchá sauna, parný kúpeľ a odpočinková miestnosť s ležadlami.

Hotel Partner ***

Hotel Partner ***

Marywilska 16 , Warszawa
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sylwia Zimnowodzka IČ: 360182522


+48 22 814 23 00

recepcja@partnerhotel.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
6,8 km

Tipy na výlet

Varšava

Varšava Tip na výlet

Varšava, srdce Poľska a jeho hlavné mesto, je miestom plným kontrastov, kde sa história snúbi s modernom. Nachádza sa na brehu rieky Visly a zo Slovenska je ľahko dostupná. Návštevníci môžu obdivovať historické pamiatky ako je Kráľovský hrad v Starom meste, preskúmať interaktívne výstavy v Centre Nauki Kopernik alebo sa stratiť v zeleni Kúpeľného parku. Nezabudnuteľným zážitkom je aj návšteva vyhliadkovej terasy Paláca kultúry a vedy, odkiaľ sa vám ukáže panoramatický výhľad na celú Varšavu.

Pre tých, ktorí chcú zažiť autentickú atmosféru mesta, ponúka Varšava živú gastronomickú scénu, štýlové kaviarne a pestrý nočný život. A ak vás láka ďalšie dobrodružstvo, môžete sa vydať na výlet do okolitých miest alebo navštíviť Mazurské jazerá a Baltské more, ktoré sú od Varšavy ľahko dostupné. Varšava je bránou k nekonečným príbehom a zážitkom, ktoré čakajú, kým ich objavíte.

Čo by ste si nemali vo Varšave nechať ujsť?

  • Staré Mesto s Kráľovským hradom a malebnými uličkami
  • Łazienki Park, kde nájdete palác na vode a sochu skladateľa Chopina
  • Múzeum Powstania Warszawskiego, venované varšavskému povstaniu
  • Palác kultúry a vedy, ikonická budova s vyhliadkovou terasou
  • Múzeum Fryderyka Chopina, kde sa môžete dozvedieť viac o živote a diele slávneho skladateľa
  • Wilanówsky palác, často označovaný ako „poľský Versailles“
  • Múzeum POLIN histórie poľských Židov, ktoré je architektonickým skvostom
  • Národné múzeum, s bohatými zbierkami umenia
Viac informácií
Kráľovský hrad vo Varšave
Kráľovský hrad vo Varšave
Palác kultúry a vedy
Palác kultúry a vedy
Múzeum dejín poľských Židov vo Varšave
Múzeum dejín poľských Židov vo Varšave