Načerpajte sily v obklopení krásnej a tichej prírody aj vo wellness. Poľský Hotel Le Mont Medical & SPA leží neďaleko Jizerských hôr a kúpeľného mestečka Świeradów Zdrój. Okrem výletov do okolia si tu užijete aj chutnú polpenziu a neobmedzené wellness s bazénom. Váš pobyt ešte viac spríjemní požičanie Nordic Walking palíc či zľava na vstup do soľnej jaskyne.

O ubytovaní

Hotel Le Mont Medical & SPA sa nachádza na poľskej strane Jizerských hôr, len 3 km od českých hraníc. Ihneď vás očarí svojou príjemnou pokojnou atmosférou v obklopení lesov a kopcov. V krásnej okolitej prírode načerpáte nové sily.

Vydajte sa prechádzkou na rozhľadňu na vrcholku Czerniawska kopa (2 km), odkiaľ uvidíte malebný kraj pod sebou ako na dlani. Vedľajšiu horu Jizerský stoh (4,5 km) môžete zdolať pešo, na bicykli, prípadne sa nechať vyviezť lanovkou. V blízkom kúpeľnom mestečku Świeradów-Zdrój (3,5 km) nájdete kúpeľný park a kúpeľný dom so 45 m vysokou vežou aj príjemnú kolonádu.

Milovníkov zimných športov zaiste poteší, že lyžiarsky areál Ski&Sun Świeradów Zdrój leží len 3 km od hotela. Zalyžujete si tu na 2,5 km dlhej zjazdovke strednej náročnosti. Nechýba ani lyžiarska škola alebo snowpark. Obľúbená Ski Arena Szrenica v Sklárskej Porube je potom vzdialená 22 km. Na svoje si tu prídu začiatočníci aj skúsení lyžiari, vyšantiť sa môžete na celkom 12 km zjazdoviek všetkých obťažností.

Kde budete spať?

Čaká na vás pohodlné ubytovanie v pohodlnej dvojlôžkovej izbe. Všetky izby sú vybavené satelitnou televíziou, WiFi pripojením, telefónom, trezorom, chladničkou a vlastnou kúpeľňou so sprchou fénom, uteráky a setom kozmetiky.

  • Izba Standard meria 20 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami, úložným nábytkom a stolíkom s posedením.

  • Izba Komfort je rovnako veľká a totožne vybavený ako variant Standard, poteší ale výhľadom na hory. V izbe navyše nájdete župany a minerálnu vodu.

Na čom si pochutnáte?

Elegantná hotelová reštaurácia má útulný interiér a letnú terasu s panoramatickým výhľadom. Tešte sa na vynikajúce pokrmy poľskej a európskej kuchyne. Po skvelom jedle si doprajte víno alebo výbornú kávu z Talianska.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre ľahko zabudnete na všetky starosti. Nájdete tu vnútorný vyhrievaný bazén s umelými vlnami a fínsku saunu. Pokiaľ zatúžite po naozaj dôkladnom uvoľnení, doprajte si niektorú z kúpeľných procedúr, masáží alebo kozmetických ošetrení.

Cestujete s deťmi?

Na malých hostí čaká detský kútik plný hier a zábavy.

Niečo naviac

Športovo založení hostia budú určite nadšení z fitness centra a možnosti zapožičania palíc na Nordic Walking.

Le Mont Medical & SPA

Le Mont Medical & SPA

Spadzista 2 , Świeradów-Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Topping Operator Sp. z o. o. Spółka Jawna IČ: 020166920


+48 75 78 40 500

recepcja@le-mont.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 13 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 3 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
6,8 km
Zjazdovka
3 km

Tipy na výlet

Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój

Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój Tip na výlet

Świeradów-Zdrój je príjemným kúpeľným mestečkom, ktoré leží v oblasti Dolnosliezského vojvodstva a obýva ho približne 5 tisíc ľudí. Pre osud mesta bol kľúčový rok 1572, kedy si berlínsky lekár Leonard Thurneysser všimol liečivé účinky tunajších prameňov, čo ovplyvnilo budúce smerovanie mesta smerom ku kúpeľným službám. Z miestnych pamiatok stojí za videnie predovšetkým kostol sv. Jozefa postavený v roku 1899 v novogotickom štýle. Pokiaľ budete mať chuť si zašportovať, k dispozícii je tu ihrisko pre minigolf, skate park alebo aquapark.

Viac informácií
Hrad Chojnik
Hrad Chojnik
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba