Užite si pobyt v pokojnom, horskom prostredí Poľských Krkonôš len kúsok za hranicami s Českom v luxusnom Hoteli Radisson ****. V neobmedzenom wellness s krytým bazénom, vírivkou aj saunami, s bohatou polpenziou vo forme bufetu načerpáte sily na dlhú dobu dopredu. Do vyhláseného lyžiarskeho areálu to budete mať len pár minút. Je možné ubytovať sa za príplatok s dieťaťom.

O ubytovaní

Hotel Radisson Szklarska Poręba **** stojí v pokojnej časti horského strediska Szklarska Poręba. Vydajte sa objavovať krásy poľskej strany Krkonôš pri výletoch pešo a na bicykli. Nádherné výhľady na neďaleké Jizerské hory budete mať z vrcholku Wysoki Kamień (2 km). Obľúbenými cieľmi turistov sú tiež vodopád Kamieńczyk (4 km) či Szklarka (5 km). Jedno z najatraktívnejších a najobľúbenejších lyžiarskych stredísk v Poľsku je od hotela vzdialené 3 km. Zároveň ponúka táto oblasť vynikajúce podmienky pre bežkárov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej a svetlej dvojlôžkovej izbe s balkónom. Nájdete tu všetko pre príjemný a bezstarostný pobyt. Okrem veľkej pohodlnej postele k vybaveniu izby patrí klimatizácia, LCD televízor, minibar a vlastná kúpeľňa so sprchou, fénom, županmi a šľapkami. Nechýba ani trezor, žehlička a set na prípravu čaju a kávy.

Na čom si pochutnáte?

Na deň plný aktivít v horách načerpáte energiu z vynikajúcich pokrmov obohatených o krkonošské bylinky. Tešte sa na regionálne špeciality ako pstruh či zverina, aj na medzinárodnú kuchyňu. Ráno si v hotelovej reštaurácii Spice & Herb vychutnáte pestré raňajky vo forme bufetu. Cez deň môžete vyberať jedlá à la carte. Bohaté večere prebiehajú opäť bufetovou formou. V lobby bare si deň či večer spríjemnite obľúbeným drinkom, výberovou kávou či čajom aj lahodným domácim dezertom.

Kde budete relaxovať?

Užite si dokonalý a ničím nerušený odpočinok vo Forest Spa & Wellness zone prevoňanej krkonošským lesom. V saunovom svete na vás čaká fínska, parná i aroma sauna. Ďalej je tu vonkajšia vírivka s výhľadom na hory, plavecký aj rekreačný bazén a vonkajšia terasa. Doprajte si tiež niektorú zo širokej ponuky masáží a kozmetických rituálov inšpirovaných horskou prírodou.

Cestujete s deťmi?

Malí hostia si užijú pobyt rovnako ako rodičia. Čaká tu na nich vonkajšie ihrisko aj vnútorná herňa so skvelými atrakciami. Veľa zábavy na deti čaká v Kid 's clube s profesionálnym pestúnskym servisom.

Niečo naviac

Súčasťou hotela je skvele vybavené fitness centrum, ktoré môžu hostia využívať non-stop.

Hotel Radisson Szklarska Poręba ****

Hotel Radisson Szklarska Poręba ****

Osiedle podgórze 1F , Szklarska Poręba
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Zdrojowa Hotels Central Pomerania Sp. z o.o. IČ: 142935692


+48 91 40 40700

reservations.szklarskaporeba@radisson.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Zastávka
0,7 km
Zjazdovka
2,2 km