Načerpajte sily v obklopení krásnej a tichej prírody aj vo wellness. Poľský hotel Ewa Medical & Spa leží pri Jizerských horách, len 3 km od zjazdovky a blízko kúpeľného mestečka Świeradów Zdrój. Počas pobytu si okrem lyžovania a výletov po okolí užijete aj chutnú polpenziu a neobmedzené wellness s bazénom. Zážitok ešte viac spríjemní zapožičanie Nordic Walking palíc či zľava na vstup do soľnej jaskyne.

O ubytovaní

Hotel Ewa Medical & Spa sa nachádza v poľskej časti Jizerských hôr, iba 3 km od českých hraníc. Ihneď vás očarí svojou príjemnou pokojnou atmosférou v obklopení lesov a kopcov. V krásnej okolitej prírode načerpáte nové sily. Vydajte sa na rozhľadňu na kopci Czerniawska kopa (2 km), odkiaľ uvidíte malebný kraj ako na dlani. Vedľajšiu horu Jizerský stoh (4,5 km) môžete zdolať pešo, na bicykli, prípadne sa nechať vyviezť lanovkou. V blízkom kúpeľnom mestečku Świeradów-Zdrój (3,5 km) nájdete kúpeľný park a kúpeľný dom so 45 m vysokou vežou aj príjemnú kolonádu. Milovníkov zimných športov zaiste poteší, že lyžiarsky areál SKI & SUN Świeradów Zdrój leží len 3 km od hotela a obľúbená Ski Arena Szrenica v Sklárskej Porube je vzdialená 22 km.

Kde budete spať?

Čaká na vás pohodlné ubytovanie v dvojlôžkovej izbe typu Standard. Všetky izby sú vybavené satelitnou televíziou, WiFi pripojením, telefónom, trezorom, chladničkou a vlastnou kúpeľňou so sprchou fénom, uterákmi a setom kozmetiky.

Izby Comfort sú zariadené podobne, navyše vás v nich budú čakať pripravené župany a minerálna voda. Z niektorých izieb Comfort si navyše užijete nádherný výhľad na okolité hory.

Na čom si pochutnáte?

Elegantná hotelová Reštaurácia Izerska má útulný interiér s krbom a letnú terasu s panoramatickým výhľadom. Tešte sa na vynikajúce jedlá poľskej kuchyne. Ráno si vychutnáte raňajky formou bufetu. Večer sa podávajú večere v bufetovej alebo servírovanej podobe. Za príplatok vám v reštaurácii pripravia aj vegetariánske, nízkobielkovinové či bezlepkové pochúťky. Po skvelom jedle si doprajte víno alebo výbornú kávu z Talianska.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre ľahko zabudnete na všetky starosti. Nájdete tu vnútorný vyhrievaný bazén s umelými vlnami, vírivku a fínsku saunu. Ak zatúžite po naozaj dôkladnom uvoľnení, doprajte si niektorú z kúpeľných procedúr, masáží alebo kozmetických ošetrení.

Cestujete s deťmi?

Na malých hostí čaká detský kútik plný hier a zábavy.

Niečo naviac

Športovo založení hostia budú zaiste nadšení z fitness centra.

Dom Uzdrowiskowy Ewa Medical & Spa

Dom Uzdrowiskowy Ewa Medical & Spa

Spadzista 2 , Świeradów - Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Dom Uzdrowiskowy Ewa Przybyl i Wspólnicy Spólka Jawna IČ: 020166920


+48 757 840 500

uzdrowiskoewa@uzdrowiskoewa.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 13 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 3 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,8 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
6,8 km
Zjazdovka
3 km