Urobte si dovolenku v krásnej bavorskej prírode a zapojte sa do diania v AktiVital Hoteli ***. Čaká vás pohodlné ubytovanie, polpenzia a množstvo vyžitia. Hotel má vlastné termálne wellness s bazénom aj 3 saunami a ponúka aj zaujímavý program - túry so sprievodcom, lukostreľbu, Qi Gong a ďalšie. Deti do 12 rokov majú pobyt s vami zadarmo.

O ubytovaní

AktiVital Hotel *** leží v bavorskom kúpeľnom meste Bad Griesbach a víta každého, kto sem príde za odpočinkom, krásnou prírodou a termálnymi prameňmi. Ak vám nebude stačiť wellness priamo v hoteli, zavítajte do neďalekých termálov Wohlfühl-Therme (4 km) alebo do slávnych kúpeľov v Bad Füssing (20 km). Fanúšikov relaxu pri golfe zas nadchne blízky nádherný Golfclub Sagmühle (6 km).

Na výlet môžete vyraziť aj do Pasova (26,2 km), v ktorom sa stretávajú rieky Ilz, Dunaj a Inn. V meste si prezriete Katedrálu sv. Štefana z konca 17. storočia, Horný hrad z 13. storočia, námestie Rathausplatz s krásnou mestskou radnicou či Nebeský rebrík s 321 schodmi, vedúci do kláštora Mariahilf. Nájdete tu aj mnoho zaujímavých múzeí a s ohľadom na ročné obdobie môžete navštíviť pivný festival Volksfest alebo krásne vianočné trhy.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnom Junior Suite s plochou 44 m² so samostatnou obývacou izbou a spálňou. Apartmán vás očarí moderným vybavením v minimalistickom štýle, k dispozícii budete mať kúpeľňu so sprchovacím kútom, trezor, minibar, telefón, WiFi pripojenie a televíziu. Výhľad na okolie si užijete z balkóna alebo terasy.

Na čom si pochutnáte?

Pravú bavorskú pohostinnosť zažijete v Restaurante & Café Wastl Wirt, kde vám naservírujú vybrané delikatesy regionálnej aj medzinárodnej kuchyne. Pochutnať si môžete ako v útulnom rustikálnom prostredí reštaurácie, tak aj v zimnej záhrade a na terase.

K večernému drinku či sledovaniu športových prenosov pozýva hotelový bar Charivari a v lete sa každoročne otvára slnečná pivná záhradka s výhľadom na malebnú krajinu Rottalu a čerstvo čapovanými pivnými špeciálmi z pivovaru Arcobräu.

Kde budete relaxovať?

Hotel disponuje vlastnými termálnymi kúpeľmi s liečivou vodou s obsahom fluóru, ktorý priaznivo ovplyvňuje reumatizmus aj tráviace problémy. Načerpajte sily v bazénoch alebo sa zohrejte vo fínskej či infra saune. Dopriať si tu môžete tiež masáž, ozdravné procedúry alebo navštívte kozmetický salón, kaderníctvo či manikúru.

Niečo naviac

Pre milovníkov golfu máme dobrú správu - hotel je priamo obklopený najkrajšími golfovými ihriskami v Bavorsku. Ani v hoteli ale nebudete zaháľať, môžete vyskúšať lukostreľbu, meditáciu, rôzne cvičenia alebo si požičať bicykle či Nordic Walking palice a vyraziť na potulky po okolí. V zime vám zas pobyt spríjemní bežkovanie alebo si požičajte snežnice a zažite netradičnú prechádzku.

AktiVital Hotel ***

AktiVital Hotel ***

Prof.-Baumgartner-Str. 1 , Bad Griesbach im Rottal
Nemecko

Prevádzkuje spoločnosť:
Wunsch Hotel OHG IČ: 815234175


+49 8532 7080

info@aktivitalhotel.de

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 5 €/noc - v garáži, pred hotelom zadarmo

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,6 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
20 km
Zjazdovka
30 km