Maďarské kúpeľné mesto Györ má vždy čo ponúknuť – úžasné termálne kúpele, krásne barokové pamiatky a množstvo atrakcií. A keď sa rozhodnete ubytovať v štvorhviezdičkovom Hoteli Isabell? Privíta vás fľaša vína v izbe a počas pobytu si budete vychutnávať skvelé raňajky aj neobmedzený vstup do hotelovej sauny. Deti do 6 rokov majú navyše pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Menší rodinný Hotel Isabell **** sa nachádza len 600 m od obľúbených termálnych kúpeľov a 5 minút chôdze od centra Györu. Z hotela sa ľahko dostanete pešo ku všetkým rozmanitým pamiatkam a kultúrnym akciám, ktoré Györ ponúka.

Centrum mesta je plné barokovej architektúry a dominuje mu veža biskupského hradu a paláca Püspökvár (1,2 km). Nádherný panoramatický výhľad na historické centrum si užijete aj zo známych termálnych kúpeľov Rába Quelle (600 m), ktoré sa rozprestierajú na sútoku riek Rába a Mošonský Dunaj. Nedávno prešli rozsiahlou rekonštrukciou, a v súčasnosti tak ide o jeden z najmodernejších aquaparkov v Európe. Deti aj dospelých určite poteší aj návšteva Zoo Xantus János (4,3 km), kde uvidíte okrem iného vzácne biele tigre.

Svoju dovolenku môžete obohatiť aj zaujímavými výletmi – vyrazte napríklad do chránenej krajinnej oblasti Szigetköz (26,9 km), ktorej nádhernú prírodu môžete objavovať pešo, na bicykli, na lodi aj z konského sedla. Na veľkých aj malých dobrodruhov tu čaká aj dobrodružný park Mosonmagyaróvár (40,4 km) s labyrintom lanových dráh, lezeckými stenami, trampolínami, šmykľavkami a ďalšími atrakciami. Neďaleko Györu nájdete aj lokalitu zo Zoznamu UNESCO – Pannonhalmské arciopátstvo (23,7 km), ktoré patrí k najstarším maďarským pamiatkam a zaujme napríklad knižnicou so 360 000 zväzkami a bazilikou s kryptou.

Kde budete spať?

V klimatizovaných izbách si užijete TV, WiFi, telefón, rádio, minibar a vlastnú kúpeľňu so sprchou alebo rohovou vaňou, fénom a županom. K niektorým izbám patrí navyše aj balkón.

  • Izba Standard meria 22 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými jednolôžkami.

  • Trojlôžková izba má plochu 22 m² a nájdete v ňom manželskú posteľ a samostatné jednolôžko.

  • Štvorlôžková izba je veľký 25 m² a zahŕňa 2 manželské postele alebo manželskú posteľ a 2 oddelené jednolôžka.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si vychutnáte špeciality maďarskej a medzinárodnej kuchyne. Nezabudnuteľné večery zažijete v bare s krásnou terasou, kde si môžete vyberať z najrôznejších maďarských vín a ľahkého občerstvenia.

Kde budete relaxovať?

V rámci pobytu budete môcť odpočívať v hotelovej saune, koľko sa vám bude páčiť.

Hotel Isabell ****

Hotel Isabell ****

Lakatos u. 15. , Győr
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Isabell Hotel Kft. IČ: 0809022978


+36 96 528 020

info@isabellhotel.hu

Check In
13:00 - 22:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
4 500 - 6 500 HUF/noc (podľa veľkosti)
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Mesto Györ

Mesto Györ Tip na výlet

Mesto troch riek, maďarské priemyselné mesto Györ, leží na sútoku riek Mošonský Dunaj, Rába a Rabča zhruba v polovici cesty medzi Viedňou a Budapešťou. Jeho návštevu odporúčame v každom ročnom období, pretože má čo ponúknuť z každej sféry - môže sa pochváliť skvelými termálnymi kúpeľmi, bohatou históriou, krásnou prírodou, reštauráciami s maďarskými špecialitami a rozmanitými kultúrnymi akciami.

Čo nesmiete v Györi vynechať?

  • Vydajte sa na prechádzku po najkrajšom barokovom námestí v meste, Bécsi kapu tér (pri Viedenskej bráne).
  • Najkrajší barokový dom v meste je jednoznačne Opatský dom z 18. storočia.
  • Na Széchenyiho námestí stoja dve dominantné veže jezuitského kostola sv. Ignáca z Loyoly, ktoré by ste tiež nemali obísť bez povšimnutia.
  • Aj v Györi si môžete oddýchnuť v kúpeľoch - vyvierajú tu totiž ako v mnohých ďalších maďarských mestách termálne a liečivé pramene; práve preto sú tu kúpele.
  • Na prechádzku do zelene uprostred mesta zamierte do parku Batthyány tér.
Viac informácií
Bazilika Nanebovzatia Panny Márie
Bazilika Nanebovzatia Panny Márie
Xantus János ZOO
Xantus János ZOO
Kúpele Mosonmagyaróvár
Kúpele Mosonmagyaróvár