Užite si atmosféru kúpeľného mesta Sárvár v Hoteli Bassiana ****. Maďarsko luxusne s polpenziou, hotelovým wellness s bazénom, vírivkou, saunami aj kardio zónou a s voľným vstupom do arboréta. Podľa variantu sa tešte aj na celodennú vstupenku do termálnych kúpeľov.

O ubytovaní

Hotel Bassiana **** sa nachádza priamo v historickom jadre kúpeľného mesta Sárvár vo vzdialenosti iba 700 m od vychýrených termálov. Doslova pár krokov od hotela leží dominanta celého mesta - Nádasdyho hrad (150 m). Z druhej strany sa rozprestiera nádherná botanická záhrada s arborétom, kam vedie z hotela priamy vstup. Za príjemnou prechádzkou môžete vyraziť k jazeru Csónakázó (700). Obľúbenými cieľmi turistov sú neďaleké kúpeľné mestá Celldömölk (23 km) či Szombathely (30 km) s mnohými pamiatkami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadenej dvojlôžkovej izbe typu Classic alebo Superior. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televíziou, minibarom, rádiom a telefónom. Vo vlastnej kúpeľni nájdete aj fén a župany.

Izby Classic merajú 22-28 m² a sú umiestnené v staršej časti hotela. Môžu byť vybavené manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami. Modernejšie izby Superior s manželskou posteľou majú plochu 23-25 m² a nájdete ich v novom krídle hotela.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je reštaurácia s krytou terasou. Každé ráno si tu pochutnáte na bohatých raňajkách vo forme bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka, na ktorom nájdete tradičné maďarské i medzinárodné špeciality. Večere si hoteloví hostia vyberajú z menu.

Kde budete relaxovať?

Na osvieženie tela i mysle slúži wellness centrum vybavené vírivkou, fínskou a infra saunou, soľnou komorou a Kneippovým chodníkom. Počas leta je v prevádzke vyhrievaný exteriérový bazén. Dopriať si môžete tiež masáž, kryoterapiu a ďalšie procedúry.

Niečo naviac

Aktívni jedinci zaiste ocenia, že hotel má vlastnú posilňovňu. Môžete si tu tiež zapožičať bicykle, ktoré sú ideálnym dopravným prostriedkom pri objavovaní krás Sárváru a okolie.

Hotel Bassiana ****

Hotel Bassiana ****

Várkerület 29-2. , Sárvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Katavics Kft. IČ: 18-09-104049


+36 95 521 300

info@bassiana.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,5 km