Farma Szőlőszem leží v Maďarsku len 6 km od jazera Tisza-tó a 16 km od Národného parku Hortobágyi. Vydajte sa do tejto oblasti spoznávať miestne prírodné krásy. Okrem ubytovania v apartmáne sa tešte na polpenziu formou bufetu, neobmedzený vstup do wellness (bazény, sauny, vírivka) alebo na welcome drink. Deti nadchne minizoo a veľké detské ihrisko plné atrakcií.

O ubytovaní

Szőlőszem Farm sa nachádza v severomaďarskej obci Tiszaszőlős, ktorá leží v romantickej rovinatej krajine v blízkosti jazera Tisza. Užijete si tu nezabudnuteľnú rodinnú dovolenku, aktívny pobyt aj nerušený odpočinok v blízkosti krásnej prírody.

Jazero Tisza (5 km), ktoré je súčasťou Národného parku Hortobágy, patrí ku klenotom maďarskej prírody. Najlepšie sa s jeho krásami zoznámite pri výletoch po turistických chodníkoch, ktoré okolo neho vedú. Celé jazero sa dá obísť po nových cyklotrasách. Kratšie z nich s dĺžkou 70 km sa dá prejsť za pol dňa, dlhšie 90 km potom za celý deň. Okolo jazera stojí niekoľko rozhľadní, z ktorých je možné pozorovať nielen vodnú hladinu a okolitú krajinu, ale aj vzácne druhy živočíchov – jazero je totiž významnou ornitologickou rezerváciou.

V neďalekom mestečku Tiszafüred (6,5 km) láka na návštevu regionálne múzeum a kúpalisko na brehu jazera. Na lužnom ostrove sa tu v krásnom zalesnenom prostredí nachádza najväčší dobrodružný park v Maďarsku (9 km). Jeho súčasťou je lanový park, vyhliadková veža s lezeckou stenou, minigolf a ďalšie atrakcie. Milovníci techniky môžu v obci Kisköre (40 km) na opačnom brehu jazera absolvovať zaujímavú exkurziu vo vodnej elektrárni.

Za vodnými radovánkami i relaxom v liečivej vode sa vydajte do termálnych kúpeľov Zsóry (40 km) v Mezőkövesde. Parádnym cieľom celodenného výletu je mesto Eger (70 km) s krásnym historickým centrom, vyhliadkovým minaretom a termálnymi kúpeľmi

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannom dvojpodlažnom apartmáne s kapacitou až 6 osôb. Na prízemí apartmánu nájdete vybavenú kuchyňu, obývaciu miestnosť s rozkladacou pohovkou, kúpeľňu a samostatné WC. Na poschodí sa nachádzajú dve spálne so 4 lôžkami. Súčasťou vybavenia je LCD televízia, WiFi pripojenie, chladnička, mikrovlnná rúra a fén. Pohovku v obývacej miestnosti je možné použiť ako prístelku pre až 2 osoby.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej reštaurácii s terasou s výhľadom do prírody na vás čakajú skvelé gastronomické zážitky. Počas raňajok a večerí vo forme bufetu si pochutnáte na špecialitách maďarskej i medzinárodnej kuchyne. Súčasťou areálu je aj bar a vínna pivnica.

Kde budete relaxovať?

Za nerušenou relaxáciou zamierte do wellness centra. Jeho súčasťou je vonkajší bazén s teplou pramenitou vodou, fínska sauna, infra sauna a vírivka. Zatiaľ čo budete odpočívať na pohodlných ležadlách pri bazéne, vaše deti sa môžu hrať na neďalekom ihrisku. Dokonalé uvoľnenie tela i mysle si môžete dopriať počas masáží.

Cestujete s deťmi?

Nudiť sa tu deti rozhodne nebudú. V záhrade je pre nich pripravené ihrisko s rozlohou 200 m² s hojdačkami, šmykľavkou, pieskoviskom, preliezačkou a ďalšími zábavnými prvkami.

Niečo naviac

Pokiaľ si počas dovolenky radi zašportujete, môžete využiť zázemie pre plážový futbal a volejbal, stolný tenis a bedminton.

Areál hotela je sústredený okolo rybníka, na ktorý je krásny výhľad z izieb aj reštaurácie a záujemcovia si tu dokonca môžu zarybáriť.

Szőlőszem Farm

Szőlőszem Farm

Dózsa Gyögy út 19. , Tiszaszőlős
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Koreny Bt. IČ: 01-06-118398


+36-20-227-66-00

szoloszem2022@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 2 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Konferenčná miestnosť
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,4 km