Doprajte si vskutku kúpeľný zážitok na pobyte v Hunguest Hoteli Freya *** priamo prepojenom s termálnymi kúpeľmi Zalakaros. Na dovolenke si dosýta užijete bazényaj vodné atrakciie vďaka každodennému vstupu do kúpeľov. A v letných mesiacoch sa môžete tešiť aj na neobmedzený vstup k vonkajším bazénom.

O ubytovaní

Hunguest Hotel Freya *** sa nachádza v malebnom mestečku Zalakaros. Chodbou je priamo prepojený s kúpeľným areálom Zalakaros Spa, a tak si stačí v izbe obliecť župan a vyraziť za dokonalým relaxom a zábavou. Okolie hotela ponúka veľa možností na výlety. Vydajte sa na prechádzku na rozhľadňu Kilátó (2 km), z ktorej budete mať nádherný panoramatický výhľad na jazero Balaton (34 km). Navštívte tiež byvoliu rezerváciu Kápolnapuszta (14 km), aquapark (1 km), zoologickú záhradu (15 km) alebo ostrov Kányavári (16 km) na jazere Kis-Balaton. V blízkom Galambok (3 km) nájdete rybník s možnosťou rybárčenia i skanzen. Za návštevu rozhodne stojí nádherné kúpeľné mestečko Hévíz (32 km) so slávnym biotermálnym jazerom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe s balkónom. K vybaveniu izby patrí klimatizácia, televízia, WiFi pripojenie, telefón, minibar a vlastná kúpeľňa s vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa zameriavajú na špeciality maďarskej i medzinárodnej kuchyne. K lahodným jedlám si môžete vyberať zo širokej ponuky vynikajúcich miestnych vín. Každý deň sa podávajú raňajky a večere formou bufetu. Obľúbený drink a ľahké občerstvenie na vás čaká v lobby bare hoteli.

Kde budete relaxovať?

Hotel je chodbou priamo prepojený s termálnymi kúpeľmi Zalakaros Spa s celkovou plochou viac ako 5 000 m², z toho 1 500 m² vodných plôch. V obrovskom parku plnom stromov a kvetov sa nachádzajú kryté i vonkajšie bazény, termálne bazény, zážitkové bazény, vírivky aj množstvo atrakcií a ihrísk. Zohriať sa môžete v saunovom svete, kde nájdete fínsku, aroma, infra aj parnú saunu. Oddýchnuť si potom môžete v relaxačnej zóne vnútri či na slnečnej terase. Doprajte si tiež niektorú z mnohých masáží a kúpeľných aj kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

Vyrážate na dovolenku s deťmi? V kúpeľnom areáli na nich čaká viac ako 60 vodných atrakcií, vodopády, tobogany a detské ihrisko. Vnútri potom nájdete rozľahlú relaxačnú zónu a sauny s teplotou 40 - 45 °C, ktoré sú vhodné aj pre rodiny s deťmi. Súčasťou kúpeľov je tiež detský kútik.

Hunguest Hotel Freya ***

Hunguest Hotel Freya ***

Termál út 7 , Zalakaros
Maďarsko

+36 93 340 125

rezervacio@hotelfreya.hunguesthotels.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
100 m
Zastávka
50 m
Aquapark
100 m