Chcete si parádne oddýchnuť? Tak to zamierte do maďarského kúpeľného mestečka Mezőkövesd s vyhlásenými termálnymi kúpeľmi. Ubytovaní budete len 700 m od nich v luxusnom Zsóry Hoteli Zen & Spa **** s komfortnými izbami, polpenziou a neobmedzeným wellness.

O ubytovaní

Zsóry Hotel Zen & Spa **** sa nachádza v okrajovej časti kúpeľného mestečka Mezőkövesd. Doslova pár krokov od hotela nájdete známe termálne kúpele Zsóry-fürdő (200 m), ktoré tvoria nádherný rozľahlý park s mnohými bazénmi a atrakciami. Za videnie rozhodne stojí najstaršia časť Mezőkövesd - skanzenová štvrť Hadaš. Okrem tradičnej maďarskej dedinskej architektúry sa tu zoznámite s prácou remeselníkov a výtvarníkov. Navštíviť môžete tiež veľmi zaujímavé múzeum ľudového umenia Matyó, ktoré je súčasťou Zoznamu kultúrneho dedičstva UNESCO. Veľa pamiatok i kultúrneho vyžitia ponúka neďaleké mesto Eger (20 km). Nájdete tu starobylý hrad, turecký minaret, múzeum Beatles i vynikajúce reštaurácie a kaviarne. Odporúčame ochutnať špeciality maďarskej kuchyne, typickú silnú kávu aj vynikajúce miestne víno.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe s televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou. Väčšina izieb má balkón.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na pestrej polpenzii. Ráno načerpáte energiu na raňajkách vo forme bufetu. Večere majú servírovanú podobu. Na nápojovom lístku nájdete široký výber vín zo tunajšej oblasti, ktoré sa k podávaným špecialitám skvele hodia. Obľúbený drink si môžete dať v lobby bare.

Kde budete relaxovať?

Parádny relax na vás čaká v hotelovom wellness centre. Nájdete tu bazén, vírivku, soľnú miestnosť či fínsku a infra saunu. Dopriať si môžete aj masáže a kozmetické procedúry.

Zsóry Hotel Zen&Spa ****

Zsóry Hotel Zen&Spa ****

Fülemüle u. 7. , Mezőkövesd
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Longwang-Miskolc Kft. IČ: 05-09-019142


+36 (70) 778-9302

info@zsoryhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Aquapark
0,5 km