Užite si ubytovanie kúsok od centra Budapešti v luxusnom Danubius Hoteli Helia **** s termálnym wellness s bazénmi, vírivkou, saunou a fitness centrom. Pochutnáte si na vynikajúcej polpenzii. Deti do 12 rokov majú pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Danubius Hotel Helia **** sa nachádza v centre Budapešti, na malebnom brehu Dunaja oproti zelenému Margarétinmu ostrovu. Objavte najznámejšie pamiatky maďarskej metropoly: Budínsky hrad, Rybársku baštu (6 km) a ikonickú budovu parlamentu (2,5 km). Veľa zaujímavých miest i príležitostí na šport ponúka blízky Margarétin ostrov. Nájdete na ňom napríklad dúhovú fontánu, kúpele, malinkú zoologickú záhradu, secesnú vodárenskú vežu alebo pamätník ku 100. výročie zjednotenia Budapešti z roku 1973. Štvrť okolo Budínskeho hradu a malebné brehy Dunaja plné reštaurácií, kaviarní a múzeí sú na Zozname pamiatok UNESCO.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej dvojlôžkovej izbe s výhľadom na Pešť. O váš nerušený spánok sa postarajú zvukovo izolované okná. Všetky izby sú vybavené klimatizáciou, LCD televízorom, WiFi pripojením, minibarom a vlastnou kúpeľňou s vaňou, županmi, toaletnými potrebami a fénom. Nechýba ani rýchlovarná kanvica s kávou a čajom, trezor a rádio.

Na čom si pochutnáte?

V modernej vzdušnej reštaurácii Episode sa môžete tešiť na pestrý výber špecialít maďarskej i medzinárodnej kuchyne. V ponuke sú aj jedlá pre vegetariánov. Podávajú sa tu raňajky, obedy a večere formou bohatého bufetu. Ďalej je možné objednávať aj pokrmy z jedálneho lístka. Kaviareň Yellow Bistro & Bar ponúka ľahké jedlá, šaláty, torty a zákusky, nápoje a vynikajúcu kávu aj čaje.

Kde budete relaxovať?

Čakajú na vás nezabudnuteľné wellness a spa zážitky. Zaplávajte si v krytom či termálnom bazéne (36 až 38 °C) a relaxujte vo vírivke. Nové sily môžete nazbierať tiež v saunovom svete s fínsku, parnou a infra saunou. Slnečných lúčov si môžete dosýta užiť na terase. K dispozícii je tiež solárium. Ak budete túžiť po ešte väčšom rozmaznávaní, môžete si dopriať rad skrášľujúcich a relaxačných masáží, ajurvédskych ošetrení či kozmetických procedúr.

Niečo naviac

Aktívni jedinci ocenia hotelové fitness centrum.

Danubius Hotel Helia ****

Danubius Hotel Helia ****

62-64. Kárpát utca , Budapest
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Danubius Zrt. IČ: 01-10-041120


+36-1-889-5800

helia.reservation@danubiushotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,6 km