Vydajte sa odhaliť všetky krásy Budapešti - okrem nádherných pamiatok ponúka tiež veľa termálnych kúpeľov. Ubytovaní budete rovno v centre mesta v A&O Budapest City. Tešte sa na raňajky formou bufetu aj štýlové zázemie hotela. 2 deti do 18 rokov majú pobyt zdarma.

O ubytovaní

Hostel A&O Budapest City sa nachádza priamo v centre Budapešti. V neďalekom veľkom parku Városliget (2 km) nájdete hrad, zoologickú aj botanickú záhradu. Malebné brehy Dunaja sú bohaté na múzeá i reštaurácie a priamo nabádajú na romantickú plavbu loďou. Počas pobytu v maďarskej metropole by vám nemal uniknúť Budínsky hrad, budova Parlamentu a Rybárska bašta (4 km). Brehy Dunaja a štvrť Budínskeho hradu sú na Zozname pamiatok UNESCO. Ak túžite po dokonalom odpočinku, vydajte sa do termálnych kúpeľov Széchenyi (2,5 km) či Gellért (4,5 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v moderne zariadenej dvojlôžkovej alebo rodinnej izbe. V každej izbe nájdete pohodlné postele, televíziu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. K dispozícii je hosťom tiež vybavená zdieľaná kuchynka.

Na čom si pochutnáte?

Ráno začnete výdatnými raňajkami vo forme bufetu. Ak by vás v akúkoľvek dennú či nočnú hodinu prepadol hlad a chuť, 24 hodín denne je k dispozícii snack bar.

Niečo naviac

O zábavu budete mať v Hosteli A&O Budapest City postarané. Zahrajte si napríklad stolný futbal, biliard a tiež veľa ďalších hier.

A&O Budapest City

A&O Budapest City

Csengery u. 11 , Budapest
Maďarsko

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie pri hoteli nie je možné. Viac o možnostiach parkovania v sekcii "Príplatky."

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,7 km
Zastávka
0,4 km