Užite si dovolenku snov v jednom z najúžasnejších hotelov v Maďarsku! Hotel Palota **** v mestečku Lillafüred ponúka ubytovanie vo veľkolepom zámku obklopenom nádherným prostredím Bukových hôr. Dieťa do 5 rokov zdarma.
Užite si dovolenku snov v jednom z najúžasnejších hotelov v Maďarsku! Hotel Palota **** v mestečku Lillafüred ponúka ubytovanie vo veľkolepom zámku obklopenom nádherným prostredím Bukových hôr. Dieťa do 5 rokov zdarma.

Luxusná dovolenka v prostredí národného parku

HUNGUEST Hotel Palota **** sa nachádza v mestečku Lillafüred, 10 km od Miskolca. Úchvatný zámok bol postavený v dvadsiatych rokoch minulého storočia. Obklopujú ho záhrady a lesy Národného parku Bukové hory. 4 * hotel ponúka prvotriedne služby a úžasné prostredie, a hravo tak uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov. Výhľad na rieku Szinva a jazero Hámori aj šumenie blízkeho vodopádu, to všetko robí prostredie hotela ešte veľkolepejším.

Hotel Palota **** ponúka celkom 133 izieb, ktoré boli v roku 2009 kompletne zrekonštruované. Všetky izby majú pohodlnú kúpeľňu, farebnú TV a mini-bar. V izbách je tiež telefón a WiFi pripojenie zdarma.

Vychutnajte si luxus

Hotelové wellness centrum vás nadchne. Moderný, farbami hrajúci areál ponúka rôzne druhy sáun a bazénov. Nájdete tu tiež soľnú kabínu aj relaxačný areál. Za príplatok si môžete vybrať aj niektorú z ponúkaných masáží a patrične sa rozmaznať.

V reštaurácii si zase pochutnáte na výbornej strave. Okrem gurmánskeho zážitku vás čaká aj štýlové zámocké prostredie alebo napríklad terasa s fantastickým výhľadom do údolia. V hoteli sú celkom tri reštaurácie a dva bary. V miestnej vínnej pivnici zase môžete ochutnať to najlepšie z maďarských a európskych vín.


Tento zámocký hotel si zamilujete rovnako ako všetci nadšení cestovatelia pred vami. Hotel má výborné, veľavravné hodnotenie: 8,9 z 10 na portáli Booking.com a 4,6 z 5 v Google hodnotení.


Exkluzívne jaskynné kúpele s liečivou vodou

Vyrazte k liečivým prameňom a obľúbenému jazeru ukrytému v jaskyni. Areál s rozlohou 3,6 hektárov je otvorený celoročne a len vo vnútorných priestoroch sa nachádza hneď niekoľko bazénov: 2 termálne s teplotou vody 33 - 35 °C, rímsky, bazén v jaskyni, tzv. "Star hall" - bazén pod hviezdnou oblohou (32 °C) a detský. Nechýba ani saunový svet, kúpeľné a wellness služby.

Dovolenka snov: s nekončiacou ponukou služieb a aktivít

Lillafüred je obklopené horami z troch strán a malebným údolím na štvrtej strane. Je to jeden z najkrajších rezortov v Maďarsku s príjemným podnebím, vhodným predovšetkým pre astmatikov. Turisti zbožňujú Lillafüred s jazerami, vodopádmi a jaskyňami alebo hradom Diósgyőr.

Blízko hotela sa nachádza Adventure Park, v ktorom môžete zamieriť napríklad do laser arény, nachádza sa tu detské ihrisko aj lanová dráha. Zahrať si môžete futbal, bowling, vyskúšať bungee jumping, prechádzku na segwayi alebo si obujte kolieskové korčule a nechajte sa unášať zábavnou jazdou.

So zľavou si na recepcii môžete zakúpiť lístok na sedačkovú lanovku, na ktorej si vychutnáte výhľad na Národný park. Lanovka vedie od rezortu k hore javor, smerom na dedinu Nová Huta.

Celá oblasť je ideálna na prechádzky aj jazdy na bicykli. Ak sa vám váš bicykel nechce ťahať až do Maďarska, v hoteli vám ho radi prenajmú.

Hunguest Hotel Palota ****Superior

Hunguest Hotel Palota ****Superior

Erzsébet sétány 1. , Lillafüred, Bükki National Park
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Palota Lillafured Kft. IČ: 05-09-030476


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od jazera
70 m
Zastávka
0,1 km