Viete, prečo sa Luhačovice radia k najpopulárnejším kúpeľom u nás? Pre nádherné parky, chrumkavé oblátky, mnoho liečivých prameňov a širokú ponuku služieb. Ubytujte sa v Hoteli Vincent *** a zažite to všetko na vlastnej koži. Tešte sa aj na relaxáciu počas procedúry.

Overené Travelkingom

“Interiér hotela je zariadený veľmi štýlovo a s citom pre detail. Rovnako krásna bola aj naša izba, v ktorej nám absolútne nič nechýbalo. Z pestrého raňajkového bufetu si vyberie každý, na čo má chuť. Hotel stojí v tichej časti Luhačovíc, odkiaľ sa dá do centra ľahko dostať pešo alebo autom či autobusom. Vďaka vstupu na jednu hodinu v rámci balíčka sme navštívili Mestskú plaváreň a spoznali sme aj mnohé architektonické skvosty a významné pramene na kúpeľnej promenáde. ” Prečítajte si celú recenziu

Eva Prcínová - Marketingový tím
Osobne overené v: Auguste 2022

O ubytovaní

Najväčšou prednosťou luhačovického Hotela Vincent *** je pokojná a tichá lokalita. Nemusíte sa ale báť, že by ste boli úplne mimo diania. Profesionálne Športové Centrum Radostova sa nachádza asi 400 m nad hotelom a k zámku Luhačovice s krásnou záhradou to dokonca budete mať len 250 m. Veľmi ľahko a za krátku dobu sa dostanete aj do centra mesta ( cca 850 m).

A v historickej časti Luhačovíc je naozaj čo vidieť. Začať môžete Kúpeľným parkom (2,5 km), ktorým preteká riečka Šťávnica a nájdete tu prameň Dr. Šťastného, prameň Ottovka a krásnu Bruselskú fontánu. Zájdite si aj do Japonskej záhrady (2,4 km) blízko Jurkovičovej vily, ktorá predstavuje oázu pokoja uprostred mesta. Vynechať samozrejme nesmiete ani luhačovickú kolonádu (1,9 km), ktorá sa skladá z Veľkej kolonády, Malej kolonády a haly Vincentka.

Na výlet sa môžete vydať do Zlína, ktorý je od Luhačovíc len cca 20 km. K hlavným atrakciám tu patrí Obuvnícke múzeum v Baťovom mrakodrape alebo Múzeum Juhovýchodnej Moravy. Za návštevu stojí aj štvorkrídlový zlínsky zámok, ktorý v súčasnosti poskytuje priestor najrôznejším výstavám a jarmokom. Kúsok od mesta potom nájdete novogotický zámok Lešná (24,1 km) so zoologickou záhradou, ktorá je považovaná za jednu z najkrajších v Českej republike.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe či apartmáne s moderným, útulne vybaveným interiérom. V každej izbe budete mať k dispozícii televíziu a WiFi pripojenie.

  • Trojlôžková izba s vaňou je umiestnená v podkroví a disponuje novou kúpeľňou s vaňou, 3 pohodlnými lôžkami a pracovným stolom.

  • Trojlôžková izba s balkónom nájdete na prvom poschodí hotela. Je vybavená manželskou posteľou a jednolôžkom, navyše má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom. Balkón je orientovaný na východ, čo je ideálne pre ranné popíjanie kávy či čaju.

  • Trojlôžková izba s terasou má samostatný vstup, malú terasu s posedením a je vybavená manželskou posteľou, rozkladacou pohovkou, pracovným stolom a kúpeľňou s vaňou.

  • Štvorlôžková izba s kúpeľňou sa nachádza v podkroví a má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, manželskú posteľ, 2 jednolôžkové postele a písací stôl.

  • Štvorlôžková izba s výhľadom do záhrady je na prízemí a nájdete v nej 2 manželské postele, malý stolík a kúpeľňu so sprchovacím kútom

Na čom si pochutnáte?

Ráno sa posilníte raňajkami vo forme švédskych stolov, kde si môžete dať všetko, na čo máte chuť, od čerstvého pečiva cez údeniny, syry a nátierky až po čerstvé ovocie či zeleninu. V spoločenskej miestnosti je pre vás navyše prichystaný samoobslužný pult, kde si môžete počas dňa zakúpiť nápoje a občerstvenie. K dispozícii je aj kuchynka.

Kde budete relaxovať?

Počas pobytu môžete využiť aj infrasaunu v hoteli. Výhodou infrasauny je, že oproti klasickej fínskej saune prehrieva viac do hĺbky aj pri nižších teplotách. Sú jej preto prisudzované pozitívne účinky na kožu, kĺby a dýchacie cesty.

Niečo naviac

K dispozícii je spoločenská miestnosť s barom, Xboxom, spoločenskými hrami a s možnosťou zapožičania príslušenstvo na pétanque, kriket či badminton.

Hotel Vincent ***

Hotel Vincent ***

Hradisko 467 , Luhačovice
Česká republika

+420 720 072 780

ahoj@vincentluhacovice.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 125 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Detský kútik
Požičovňa bicyklov
Minibar
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
2 km