Jablonec nad Nisou je východiskovým bodom pre turistiku v Jizerských horách a mieria sem aj návštevníci túžiaci po odpočinku. Užite si aj vy wellness s vírivkou a saunou v Hoteli Rehavital ***. V rámci balíčka sa môžete tešiť aj na raňajky z miestnych potravín, fľašu sektu a levanduľový nápoj s občerstvením.

O ubytovaní

Hotel Rehavital *** je splneným snom** všetkých, ktorí hľadajú zaslúžený relax v objatí prírody a zároveň blízko mesta. Nachádza sa totiž len pár metrov od centra Jablonca nad Nisou a je jediným miestnym hotelom s krásnym parkom tvoreným dvoma záhradami.

Na výlet sa vydajte po centre tohto sklárskeho mesta, k rozhľadni Černá Studnice (5,6 km) alebo k symbolu Českého raja, zrúcanine hradu Trosky (30 km). O niečo ďalej nájdete skvosty ako Múzeum Járy Cimrmana (19 km) a zámok Sychrov (19 km). Skvelým výletným cieľom je aj Liberec, kde sa môžete pokojne s celou rodinou zabaviť a oddýchnuť si v Aquaparku Babylon či zájsť do zoo.

V zime potom budete mať na dosah mnoho ski areálov, väčších aj menších. Severák (9,4 km) ponúkne 10 vlekov a 7 zjazdoviek vhodných pre menej skúsených lyžiarov, Lucifer (13,9 km) zaujme 2 skoky priamo na zjazdovke a vynechať by ste nemali Tanvaldský Špičák (11,5 km), najväčšie lyžiarske stredisko v Jizerských horách. Na bežkárov potom čaká Jizerská magistrála s desiatkami kilometrov udržiavaných trás.

Kde budete spať?

Môžete sa tešiť na ubytovanie v izbách Standard, v ktorých vám bude k dispozícii pohodlná manželská posteľ, SAT/TV, minibar, WiFi pripojenie a tiež posedenie so stoličkami. Nechýba samostatná kúpeľňa so sprchou. V každej izbe vás navyše potešia antistresové maľovanky s farbičkami na odbúranie stresu.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je raňajková reštaurácia, kde sa podáva jedlo formou bufetu. Zo širokej ponuky mliečnych i mäsových výrobkov, ovocia a pečiva si vyberú aj hostia s potravinovými alergiami. Hotel odoberá väčšinu surovín od miestnych malých pestovateľov, mäsiarov i pivovaru, vďaka čomu budete mať na tanieri vždy zaručene kvalitné a lokálne jedlo.

Kde budete relaxovať?

Zaslúžený relax pokračuje aj v hotelovom wellness s využitím prírodných materiálov. Vaše svaly i ducha perfektne uvoľní vírivka alebo fínska sauna. V hoteli si môžete dopriať aj masáž podľa ponuky. Chvíle oddychu nechajte doznieť na drevených lehátkach v oddychovej zóne.

Cestujete s deťmi?

Hotel Rehavital *** poteší aj tých najmenších - zábavy si dosýtosti užijú v detskom kútiku s množstvom hračiek i maľovaniek.

Niečo naviac

Ak sa na pobyt chystáte vyraziť aj so svojím štvornohým miláčikom, v hoteli ho s radosťou privátajú pamlskom a miskou vody v izbe.

Hotel Rehavital ***

Hotel Rehavital ***

Jugoslávská 30/11 , Jablonec nad Nisou
Česká republika

+420 483 317 591

info@rehavital.cz

Check In
14:00 - 23:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Lyžiareň
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od jazera
2,3 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
5,6 km
Bežkovanie
4,5 km

Tipy na výlet

Vodná nádrž Josefův Důl

Vodná nádrž Josefův DůlTip na výlet

Priehrada Josefův Důl v Jizerských horách bola postavená na rieke Kamenici v rokoch 1976 - 1982 ako zásobáreň vody pre oblasť Liberecka. Kúpanie je tu preto zakázané, napriek tomu patrí nádrž k obľúbeným turistickým cieľom. Dve hrádze poskytujú skvelé podmienky pre cyklistiku a in-line korčuľovanie, navyše si užijete aj peknú prírodu v okolí.

Zoo Liberec
Zoo Liberec
Liberec
Liberec
Múzeum obnoviteľných zdrojov energie - Velké Hamry
Múzeum obnoviteľných zdrojov energie - Velké Hamry