Navštívte menej známe, ale o to pokojnejšie kúpeľné mestečko v Západných Čechách. V luxusnom 4* Hoteli Löwenstein v Konstantinových Lázňach si okrem komfortného ubytovania užijete bohaté raňajky. Spoznáte ale aj ďalšie kúpeľné budovy rozmiestnené okolo parku s minerálnym prameňom. Na večeru a procedúry sa môžete tešiť do Hotela Prusík a na bohaté wellness do susedného Wellness centra Konstantin. Menší krytý bazén môžete neobmedzene využívať v Hoteli Jirásek a nezabudnite využiť voľné vstupy na zaujímavé kúpeľné akcie a zľavy na ďalšie procedúry.

O ubytovaní

Luxusný Hotel Löwenstein **** sa nachádza v centre pokojného kúpeľného mestečka Konstantinovy Lázně, vzdialeného cca 30 km od Mariánskych Lázní a 40 km od Plzne. Hlavným lákadlom sú samozrejme miestne kúpele. Najstarší kúpeľný pavilón, Staré lázně, tu vyrástol už koncom 18. storočia. V súčasnosti tu nájdete krásny lesopark (1,2 km) a obrie moderné wellness centrum (450 m).

Pokiaľ sa na chvíľu odtrhnete od relaxácie v kúpeľoch, môžete si naplno užiť ďalší benefit tejto lokality – zaujímavé náučné chodníky. Prejdite sa napríklad náučným chodníkom ku Studánke lásky (7,5 km), na Hradišťský vrch (5,5 km), Ovčí vrch (10 km) alebo do obce Šipín (7 km). Po ceste uvidíte kúzelné vyhliadky, zatopený lom alebo napríklad romantickú zrúcaninu hradu Gutštejn. V lete sa potom môžete osviežiť na vonkajšom kúpalisku (1,2 km) alebo v neďalekom lome Hradišťský vrch.

Na dlhší výlet si zájdite do Mariánskych Lázní (28 km) so slávnou Spievajúcou fontánou a prekrásnymi kolonádami, alebo do Plzne (40 km), kde si prejdete Pivovar Plzeňského Prazdroja a Pivovarské múzeum, preskúmate tajomné mestské podzemie, pobavíte sa v zoologickej a botanickej záhrade, v DinoParku alebo v Techmania Science Centre.

Kde budete spať?

Studio pre dve osoby (40 m²) disponuje spálňou s dvoma oddelenými lôžkami, kuchynským kútom a vlastnou kúpeľňou. Súčasťou vybavenia je televízia, WiFi pripojenie, telefón, trezor, rádio, jedálenský stôl s posedením a set na žehlenie. V kuchyni je k dispozícii chladnička, rúra, varná doska a všetok potrebný riad. V kúpeľni nájdete toaletu, sprchovací kút, dve umývadlá, župany, osobnú váhu a fén. Niektoré štúdiá majú balkón, alebo klimatizáciu. Pohovku umiestnenú v spálni je možné využiť ako prístelku pre jednu osobu.

Apartmán pre 4 osoby (50 m²) sa skladá z obývacej miestnosti s kuchynským kútom, spálne s manželskou posteľou a vlastnej kúpeľne. Súčasťou vybavenia je televízia, WiFi pripojenie, telefón, trezor, rádio, jedálenský stôl s posedením a set na žehlenie. V kuchyni je k dispozícii chladnička, rúra, varná doska a všetok potrebný riad. V kúpeľni nájdete toaletu, sprchovací kút, dve umývadlá, župany, osobnú váhu a fén. Niektoré apartmány majú balkón, alebo klimatizáciu. Veľkú pohovku je možné využiť ako prístelku pre dve osoby.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Sklep sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu, na obed či večeru si môžete zájsť do reštaurácie Hotela Jirásek ***, kde si pochutnáte na výborných pokrmoch českej aj medzinárodnej kuchyne a posedíte na slnečnej terase. Pohárik vína si potom môžete vychutnať vo vínnom bare Hotela Löwenstein ****.

Kde budete relaxovať?

Možností kúpania budete mať skutočne veľa. K dispozícii vám bude menší hotelový bazén a otestovať môžete aj solnú jaskyňu a masážnu vaňu v neďalekom Hoteli Prusík *** (600 m). Zlatým klincom potom bude relaxácia vo Wellness centre Konstantin o rozlohe 800 m², vzdialenom len 450 m od hotela. V dvojposchodovej budove nájdete:

  • Vyhrievaný bazén, vírivky a Kneippove chodníčky
  • Saunový svet s bio saunou, fínskou saunou a parným kúpeľom
  • Odpočinkovú zónu a bar s občerstvením
  • Star Trac fitness centrum
  • Bohatú ponuku masáží a procedúr

Niečo naviac

V areáli kúpeľov sa odohráva tiež zaujímavý kultúrny program, vrátane odborných prednášok a tanečných večerov so živou hudbou.

Hotel Löwenstein Garni ****

Hotel Löwenstein Garni ****

Plzeňská 47 , Konstantinovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Léčebné lázně Konstantinovy lázně a.s. IČ: 29090300


+420 374 615 512

rezervace@LLKL.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,6 km
Zjazdovka
30 km