Túžite po odpočinku na mieste, kde čas plynie pomalšie? Vydajte sa do Penzióne Hamříkova stáj *** v Jesenicko podhorí, okolo ktorého sa okrem koní pasú aj daniele. Vychutnajte si polpenziu s popoludňajšiu kávou a dezertom na čerstvom vzduchu a po výlete sa uvoľnite vo fínskej saune alebo vírivke.

O ubytovaní

Rodinný Penzión Hamříkova stáj sa nachádza v bezprostrednej blízkosti CHKO Jeseníky a v blízkosti Pradědu. Idylická dedinka Dolné Moravice na úpätí horského masívu je preto strategickým miestom, z ktorého môžete objavovať Hrubý aj Nízky Jeseník.

Kde budete spať?

Tešte sa na príjemné ubytovanie, klasickú českú kuchyňu a pravú dedinskú pohodu. V krásnej starej budove pre vás bude ustlané v jednej z 9 izieb s 2 - 5 lôžkami s vlastnou kúpeľňou. Okrem dvojlôžkových sú všetky izby vybavené manželskou posteľou. K dispozícii je v Penzióne Hamříkova stáj aj sauna, vírivka, biliard, stolný tenis a stolný futbal, šípky alebo ihrisko na badminton.

Na čom si pochutnáte?

V penzióne sa nachádza reštaurácia, kde si pochutnáte na polpenzii pozostávajúcej z klasickej českej kuchyne. Okrem pondelka je od 11 do 22 hodín otvorená aj pre neubytovaných hostí. V letnom období si môžete popoludňajšiu kávu s dezertom vychutnať tiež na vonkajšej terase. Deti sa zatiaľ zabavia v detskom kútiku.

Okrem rybníka, v ktorom sa dá aj kúpať, sa prejdite aj k neďalekej danielej obore alebo výbehu pre dostihové kone a mnoho ďalších druhov zvierat.

Penzion Hamříkova stáj

Penzion Hamříkova stáj

Horní Moravice 31 , Dolní Moravice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tomáš Smékal IČ: 87162610


+420 732 337 800

zamlynem@post.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od jazera
35 km
Zastávka
50 m
Aquapark
55 km
Zjazdovka
2 km