Užite si dovolenku kúsok od tých najlákavejších miest v Jeseníkoch. Či už vás zaujíma šport alebo relax, pobyt v Penzióne U Jirsáka je ideálnou voľbou. V cene balíčka máte chutné raňajky a tiež neobmedzený vstup do vírivky či sauny.

O ubytovaní

Penzión U Jirsáka nájdete na kraji Šumperka v podhorí Jeseníkov. Ide o skvelú lokalitu na relaxačný pobyt v dvojici, ale aj na rodinnú dovolenku, a to najmä vďaka krásnym výletným cieľom a zaujímavým atrakciám v okolí. Čo ponúknuť má už samotné mesto Šumperk – zúčastnite sa komentovanej prehliadky mesta, vydajte sa chodníkom Po stopách malej Viedne, užite si panoramatický výhľad na pohorie Hrubého Jeseníka z ochodze radničnej veže (2,5 km) a nechajte sa ohromiť zaujímavými faktami vo Vlastivednom múzeu (1,9 km) alebo v Expozícii čarodejníckych procesov (2,4 km). Tá je mimochodom jednou zo zastávok na Čarodejníckej cyklotrase, ktorá nasleduje stopy čarodejníckych procesov od Mohelnice cez Šumperk až do Zlatých Hôr.

V lete sa osviežite na šumperskom kúpalisku (1,8 km), vyraziť môžete aj na prírodné kúpalisko Vlčí Důl (8,3 km). V chladnejších dňoch sa zase zohrejete v termálnych kúpeľoch Bludov (8,2 km) a na dosah budete mať aj Velké Losiny (8,3 km) so slávnym termálnym parkom a zámkom, na ktorom sa v 17. storočí odohrávali čarodejnícke procesy, slúžiace ako inšpirácia pre knihu a film Kladivo na čarodejnice. V zime sa vám potom otvoria brány okolitých ski areálov, navštívte napríklad lyžiarske centrum Klepáčov (18,1 km), Přemyslov (20,3 km) alebo Čenkovice (40,3 km) . V neďalekom Sobotíne (10,5 km) si navyše môžete vyskúšať skutočnú špecialitu – jazdu so psím záprahom.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe s dreveným nábytkom a interiérom ladeným do neutrálnych farieb. Izby sú vybavené satelitnou televíziou, WiFi pripojením, pracovným stolom so stoličkou, posedením aj vlastnou kúpeľňou so sprchou. Niektoré môžu mať aj prístup na spoločnú terasu.

  • Dvojlôžková izba Double má plochu 20 m² a je vybavená pohodlnou manželskou posteľou. Do izby nie je možné umiestniť prístelku.

  • Dvojlôžková izba Twin meria 20 m² a nájdete v nej 2 samostatné jednolôžka. Ubytuje maximálne 2 osoby, neumožňuje prístelku.

  • Trojlôžková izba ponúkne priestor 22 m² a ubytuje maximálne 3 osoby na manželskej posteli a oddelenom jednolôžku.

Na čom si pochutnáte?

Pravou pýchou penziónu je útulná reštaurácia, ktorá sa okrem obľúbených pokrmov českej a medzinárodnej kuchyne pýši aj lákavou ponukou steakov z rôznych druhov mäsa. Na posedenie pozýva aj záhrada alebo terasa nad riekou Desnou, kde si môžete vychutnať napríklad šálku kávy alebo vychladený ležiak z miestneho minipivovaru.

Kde budete relaxovať?

Ak zatúžite po chvíľke relaxu, je vám k dispozícii moderné wellness centrum s 2 vírivkami, 2 fínskymi saunami, bylinným parným kúpeľom a ochladzovacím bazénikom.

Penzion U Jirsáka

Penzion U Jirsáka

Šumperská 128 , Vikýřovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
RM Bohemia caffe, s.r.o. IČ: 24251747


+420 583 213 543

info@penzionjirsak.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
4,7 km
Bežkovanie
8,6 km