Vydajte sa na pohodovú dovolenku do nedávno zmodernizovaného Hotela Belaria Resort *** v Hradci nad Moravicí. Doprajte si relax v saunovom svete a wellness priamo v hoteli, v cene je aj polpenzia. Zahráte si bedminton a vydáte sa na výlet po pamiatkach.

Overené Travelkingom

“Skvelý pobyt - prostredie hotela i jeho okolie bolo veľmi príjemné. V ponuke bolo veľké množstvo aktivít, spokojná som bola aj s milým personálom a výborným pivom. Pobyt odporúčam a rada sa sem vrátim.”

Zuzana Andělová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Októbri 2020

O ubytovaní

Hotel Belaria Resort *** sa nachádza v meste Hradec nad Moravicí, v blízkosti rovnomenného rozprávkového hradného komplexu (1,8 km), ktorý zahŕňa klasický Biely zámok, neogotický Červený zámok a Bielu vežu. Ponorte sa do absolútneho pokoja a oddychu v hoteli obklopenom prírodou, zámockými lúkami a lesmi. V zámockom parku sa môžete vybrať aj na nenáročný bukový chodník, a ak sa vám páči výhľad na krajinu, vystúpte na Zimrovickú skalu (2 km), Bezručovu vyhliadku (3,1 km) alebo rozhľadňu Šance (6,3 km).

Na výlet sa vydajte k zámku Raduň (7,4 km) s anglickým parkom či do prírodnej rezervácie Hvozdnice (9 km) so zaujímavým náučným chodníkom, bohatou faunou i flórou. Vyrazte si aj do krásneho mestečka Opava (10 km), ktoré sa prezýva „biela perla Sliezska“ a nájdete tu okrem iného Sliezske krajinské múzeum – najstaršie múzeum v Českej republike. Vyblázniť sa potom môžete v aquaparku Kravaře (16 km) a v zimnom období aj na lyžiach, v ski areáli Vaňkův kopec (17,7 km) či HEIPARK Tošovice (22,6 km) ).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 54 útulných izieb. Hotel bol v roku 2016 kompletne zrekonštruovaný, takže sa môžete tešiť na moderný interiér. Niektoré izby majú dokonca vlastný balkón s vonkajším posedením.

  • Dvojlôžková izba je vybavená 2 posteľami, TV, písacím stolom a mini chladničkou. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa a WiFi pripojenie na internet. Je možné pridať aj prístelku.

  • Trojlôžková izba ponúka 3 pevné lôžka a 1 prístelku a celkovo sa v nej môžu ubytovať až 4 osoby. K vybaveniu patrí TV, WiFi pripojenie, písací stôl a kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si môžete vychutnať vybrané špeciality z tých najlepších surovín. Jedálny lístok sa zameriava aj na sezónne suroviny a ponúka možnosti pre vegetariánov, vegánov a celiatikov.

Reštaurácia sa tiež pokladá za „baby friendly“, čo umožňuje mamičkám relaxačné posedenie s malými deťmi v príjemnej atmosfére.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotelového komplexu je novovybudované moderné wellness centrum. Práve tu si užijete zaslúžené chvíle oddychu. Rozmaznávajte svoje telo vo vnútornom bazéne, vírivke, saunovom svete s fínskou a infrasaunou alebo počas masáží. V lete je k dispozícii aj vonkajší bazén.

Cestujete s deťmi?

V hoteli si môžete prenajať spoločenské hry, ktoré sú ideálne na rodinnú dovolenku. Deti budú nadšené zo zábavnej detskej herne.

Hotel Belaria Resort ***

Hotel Belaria Resort ***

Žimrovická 663 , Hradec nad Moravicí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Wesex Company Limited organizační složka v ČR IČ: 24171247


+420 553 652 536

recepce@belaria.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Baby friendly
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Zastávka
5 km
Zjazdovka
17,8 km
Bežkovanie
17,8 km