Kochajte sa krásami Adršpašských skál. Ubytujte sa v historickom Hoteli Praha ***, kde vás čaká bohatá polpenzia - bufetové raňajky a večere so 4 chodmi vrátane šalátového a zmrzlinového bufetu. Pre väčšiu relaxáciu zvoľte variant s wellness.

O ubytovaní

Hotel Praha *** sa nachádza priamo na námestí v historickom centre mesta Broumov, ktoré zo všetkých strán obklopuje malebná príroda skalných miest a hlbokých lesov. Budova hotela je kultúrnou pamiatkou a slúži hosťom nepretržite už vyše 400 rokov. Okolie prekypuje atraktívnymi turistickými cieľmi, ktoré budú baviť celú rodinu.

Dovolenka v týchto českých končinách urobí radosť všetkým milovníkom prírody. Len kúsok od ubytovania sa rozprestierajú Broumovské steny (7 km). Z tunajšej panenskej prírody vystupujú impozantné kamenné útvary s vyhliadkami, z ktorých uvidíte rozľahlú broumovskú krajinu. Najväčším lákadlom sú Adršpašsko-teplické skaly (20 km), ktoré v strednej Európe nemajú obdoby. Vyrazte sem na výlet za fascinujúcimi skalnými útvarmi, v ktorých rozpoznáte Milence, Homoli cukru alebo dokonca celé Slonie námestie.

Nemálo zaujímavostí vás čaká v samotnom meste Broumov ležiacom na česko-poľských hraniciach. Jeho dominantou je skvostný broumovský kláštor (120 m) vystavaný v barokovom slohu. Na prehliadke tejto historickej pýchy uvidíte barokové plastiky, kópiu Turínskeho plátna, do ktorého malo byť zabalené Kristovo telo po ukrižovaní, knižnicu a autentické interiéry. Trochu svetskej histórie vám zase vyrozpráva pivovar v Broumove (2,3 km), ktorý pozýva na prehliadku výrobných priestorov.

V zime sa v Broumovsku pustite do lyžovania. Nájdete tu hneď niekoľko parádnych skiareálov, ktoré sú výborné pre rodiny s deťmi a všetkých nadšených začiatočníkov. Zavítajte napríklad do Ski areálu Nebíčko (14 km) alebo lyžiarskeho strediska Janovičky (8,6 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 60 príjemne vybavených izieb. K dispozícii sú dvojlôžkové až päťlôžkové izby alebo rodinné apartmány. Ku každej izbe patrí vlastná kúpeľňa a bezplatné pripojenie k WiFi. Celý hotel je bezbariérový, má moderný výťah a je možné zabezpečiť aj špeciálnu izbu pre vozíčkarov.

  • Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou, posedením s dvoma kresielkami a písacím stolom so zrkadlom. Nechýba šatníková skriňa s dostatkom úložného priestoru a satelitná televízia. V privátnej kúpeľni nájdete sprchovací kút, toaletu, fén a mydlo.

  • Trojlôžková izba je zariadená manželskou posteľou a jednou pevnou pohodlnou prístelkou. K dispozícii vám budú tri kresielka, stolík so stoličkou a zrkadlom, šatníková skriňa a televízia. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou, fénom a mydlom.

  • Štvorlôžková izba disponuje manželskou posteľou a ďalšími dvoma pevnými prístelkami. Ďalej tu objavíte posedenie so štyrmi kresielkami, písací stôl s televíziou a zrkadlom a šatníkovú skriňu. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa s toaletou, fénom, mydlom a vaňou, alebo sprchovacím kútom.

  • Päťlôžková izba má jednu manželskú posteľ a tri pevné prístelky. K jej vybaveniu patrí posedenie s kresielkami a malým stolíkom, stôl so satelitnou televíziou a šatníková skriňa. Počítajte s vlastnou kúpeľňou, kde je vaňa, fén, toaleta a mydlo.

  • Dvojizbový apartmándve miestnosti a ubytuje pohodlne až 7 osôb. V prvej miestnosti sa nachádzajú dve samostatné lôžka a stolík so stoličkami, v miestnosti druhej potom manželská posteľ, poschodová posteľ, jedna prístelka, posedenie, komoda a televízia. V priestrannej kúpeľni nájdete vaňu, sprchovací kút, bidet a fén.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je útulná reštaurácia, v ktorej si po celý deň pochutnáte na výbornom jedle. Vyberať budete z klasických dobrôt českej kuchyne, ku ktorým si doprajete obľúbený alkoholický alebo nealkoholický nápoj. Menu obsahuje polievky, hlavné chody a šaláty.

Reštaurácia vám príde vhod najmä večer, keď sa vrátite z výletov po malebnom okolí. Nebudete musieť hľadať, kam sa ísť najesť, a potrebné sily doplníte rovno vo svojom ubytovaní. Počas dňa si v príjemnej hotelovej kaviarni vychutnáte kávu alebo čaj spoločne so sladkou bodkou v podobe dezertu či zmrzliny.

Hotel Praha ***

Hotel Praha ***

Mírové náměstí 49 , Broumov
Česká republika

+420 777 801 990

hotel-praha@hotel-praha.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 200 Kč/deň (malé plemená), 300 Kč/deň (veľké plemená)
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 60 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
14 km
Bežkovanie
14 km