Objavte to najlepšie z Liptova! Ubytujte sa v Hoteli Barbora *** a užite si výlety k rozhľadniam, prírodným krásam a zábavným atrakciám, ako je aquapark Tatralandia. V hoteli naberiete energiu na výlety vďaka skvelej polpenzii a wellness zóne s vírivkou a saunami, zábavu pre malých aj veľkých potom zaistí stolný tenis alebo multifunkčné športové ihrisko len kúsok od ubytovania.

O ubytovaní

Hotel Barbora *** sa nachádza na liptovskej strane horského priechodu Čertovica, v obci Vyšná Boca, priamo pri ski areáli Bačova Roveň. Miesto ale nie je lákavé len pre lyžiarov, množstvo zábavy si tu užijete po celý rok, najmä vďaka výletom krásnou prírodou a kultúrne bohatým krajom.

V obci Vyšná Boca môžete navštíviť napríklad múzeum baníctva (1,2 km) a ochutnať minerálny prameň Kyselka. Pešo či na bicykli potom vyrazte napríklad k rozhľadni na Krajčovom vrchu (2,5 km) s výhľadom na obec Nižná Boca, Bockú kotlinu a Liptovské vrchy. V zime si zalyžujete hneď pri hoteli, prípadne vyskúšajte ski centrum Čertovica (4 km) alebo najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku, Jasná-Chopok (44,3 km) s 51 km zjazdoviek a 5 km bežkárskych tratí. Na dosah budete mať aj ski areály Žiarce (37,5 km) a Opalisko (29,7 km).

Jedným z hlavných centier zábavy v okolí je Liptovský Mikuláš (28,3 km) s najväčším slovenským aquaparkom Tatralandia, kde sa vyšantíte v 14 bazénoch a na 26 toboganoch a oddýchnete si vo wellness centre a Keltskom saunovom svete. Pri nepriazni počasia môže prísť vhod aj detská herňa Fantázia Liptov Park alebo galéria optických trikov Ilusia. V lete by ste potom nemali vynechať návštevu Liptovskej Mary (32,9 km) - slovenského mora, kde si užijete skvelé kúpanie aj vodné športy.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe alebo apartmáne. Všetky sú vybavené vlastnou kúpeľňou a televíziou.

  • Dvojlôžková izba disponuje manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, môže byť aj vo variante s prístelkou. V kúpeľni nájdete sprchovací kút.

  • Rodinná izba zahŕňa 2 samostatné spálne spojené chodbičkou, ktoré ubytujú až 5 osôb. Niektoré izby majú aj vlastný balkón, v kúpeľni môže byť sprchovací kút alebo vaňa.

  • Dvojlôžkový apartmán sa skladá zo samostatnej spálne a obývacej izby s malým kuchynským kútikom (mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, chladnička). Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom a vírivou vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa servírujú raňajky a večere formou bufetu (v prípade menšej obsadenosti výberom z menu). Pochutnáte si na tradičnej slovenskej kuchyni a medzinárodných špecialitách.

Kde budete relaxovať?

Zlatým klincom hotela je novo vybudované wellness centrum. Tu si môžete po celodenných výletoch, športoch, či skrátka len tak oddýchnuť v horúcej vírivke s hydromasážou a zohriať sa vo fínskej saune či infrasaune. Nechýba ani relaxačná zóna s ležadlami.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v hoteli pripravený detský kútik, kde sa zabavia napríklad pri nepriaznivom počasí.

Niečo naviac

Využiť môžete tiež multifunkčné športové ihrisko neďaleko hotela.

Hotel Barbora ***

Hotel Barbora ***

Vyšná Boca 73 , Vyšná Boca
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
DOHAMA s.r.o. IČ: 53664531


+421 918 777 279

hbarbora@hotelbarbora.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od jazera
30,4 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
32,2 km
Zjazdovka
34 m
Bežkovanie
34 m

Tipy na výlet

Nízke Tatry

Nízke Tatry Tip na výlet

Nízke Tatry ponúkajú perfektné zázemie, podmienky na turistiku, lyžovanie a kúpanie. Centrom národného parku je Demänovská dolina, ktorá je stredom tunajšieho turistického ruchu. V Tatrách sa dajú podnikať skvelé túry, stačí si len vybrať trasu alebo cyklotrasu. Medzi najobľúbenejšie ciele výletu patrí Liptovská Mara, Jánská Dolina, turisticky najobľúbenejšia hora Chopok a najvyšší vrch Ďumbier. Výstup na Ďumbier je fyzicky namáhavý, ale zvládnete ho aj počas jedného dňa. Skvelou trasou je prechod od Chopka k Čertovici, ponúkne vám totiž úžasný výhľad do okolitých dolín.

Viac informácií
Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
Liptovská Mara
Liptovská Mara
Liptovský hrad
Liptovský hrad