Rodinný Hotel Adria *** nájdete v kúpeľnom mestečku Trenčianske Teplice len 20 km od hraníc. Vydajte sa sem za odpočinkom, užite si komfortné izby Superior aj chutné raňajky. V cene balíčka je tiež biliard, šípky, ping pong a zľava na palacinku a wellness procedúry.

O ubytovaní

Hotel Adria *** sa nachádza v srdci Trenčianskych Teplíc, jedného z najstarších a najobľúbenejších kúpeľných miest u nás na Slovensku. Príďte spoznať krásy „Perly Karpát”.

V Trenčianskych Tepliciach môžete navštíviť jedinečné turecké kúpele Hammam (500 m) s tradíciou siahajúcou až do 19. storočia. Najznámejšou pamiatkou mesta je však Most slávy (600 m) s pamätnými doskami hviezd filmového plátna.

O histórii kúpeľov a prírodou v ich okolí sa najlepšie zoznámite na náučnom chodníku Trenčianske Teplice, ktorý začína v malebnom mestskom kúpeľnom parku. Početné značené turistické trasy vás zavedú napríklad k Jánošíkovej jaskyni (2 km), k Jelenskej jaskyni (1,2 km), na vyhliadku Klepáč (3 km) alebo na vyhliadku Biela skala (2,4 km). Počas výletov využite možnosť ochutnať tunajšiu prírodnú sírnu vodu z mnohých studničiek a prameňov. Počas leta sa môžete v blahodarnej liečivej vode vykúpať v termálnom kúpalisku Zelená žaba (700 m).

Ako zaujímavý výletný cieľ odporúčame krásne historické mesto Trenčín (10 km), ktorému dominuje goticko-renesančný hrad. Súčasťou hradného areálu je Matúšova veža, z ktorej sú krásne výhľady na mesto a jeho okolie. Za videnie stojí aj architektonicky zaujímavá trenčianska židovská synagóga, v ktorej sa snúbia byzantské a secesné prvky s modernou železobetónovou kupolou. Obľúbenou atrakciou je aj vodu striekajúcu socha vodníka na Štúrovom námestí, ktorá rozhodne stojí za fotku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou. Izba má krásny panoramatický výhľad na centrum Trenčianskych Teplíc a k jeho vybaveniu patrí napríklad LCD televízia a WiFi pripojenie.

Za príplatok je možné ubytovanie v dvojlôžkovom apartmáne typu Standard. Apartmán sa skladá zo spálne, obývacej miestnosti s kuchynkou a kúpeľne. Súčasťou vybavenia je LCD televízia a WiFi pripoje.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou balíčka je lahodná polpenzia, ktorá sa skladá z bufetových raňajok a servírovanej večere.

Kde budete relaxovať?

Priamo v hoteli si po predchádzajúcom objednaní môžete dopriať masáž.

Niečo naviac

Na večernú zábavu je k dispozícii biliard a stoly na stolný tenis.

Hotel Adria *** (SK)

Hotel Adria *** (SK)

Hurbanova 21 , Trenčianské Teplice
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Gabriela Balážová IČ: 51642808


0911706655

rezervacie@hoteladria.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 3 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,6 km