Doprajte si zaslúženú relaxáciu v podobe obľúbeného pivného kúpeľa. Počas nej si oddýchnete v drevenej vani, ochutnáte čapované pivo Bernard, oddýchnete si na lôžku a následne si tiež zájdete na vynikajúcu večeru. To všetko s výhľadom na Liptovskú Maru.

Relaxačná procedúra v pivných kúpeľoch Bernard sa skladá z dvoch častí. Najprv si užijete kúpeľ v štýlovej drevenej dvojvani, ktorá je, ako už názov napovedá, určená pre dve osoby. Nasleduje odpočinok po kúpeli na lôžku. Každá z častí trvá 30 minút a užijete si počas nich neobmedzenú konzumáciu čapovaného piva Bernard.

Prečo je pivný kúpeľ taký skvelý? Pivovarské kvasnice obsahujú množstvo prospešných látok (vitamín B, proteíny, sacharidy), ktoré posilňujú imunitu a sú blahodarné pre vlasy a nechty. Okrem toho kúpeľ aktivuje krvný obeh, a tak pôsobí pozitívne na cievny systém. A vďaka celkovému zrelaxovaniu tela i mysle dochádza k odbúravaniu stresu a harmonizácii organizmu.

Po procedúre sa odoberiete do reštaurácie Bernard Pub, kde si vychutnáte večeru podľa výberu, a to vďaka kreditu v hodnote 50 € na osobu. Čo napríklad bryndzová nátierka s chlebom, liptovské droby, bryndzové halušky alebo ľahší šalát s kačacími prsami na mede?