Skvelú dovolenku zažijete neďaleko českých hraníc v slovenských Beskydách pod Veľkým Javorníkom. Horský Hotel Fran sa postará o komfortné ubytovanie aj chutnú stravu. Tešte sa aj na vstup do bazéna a sauny. Dieťa do 10 rokov má pobyt zdarma a nadchne ho detský kútik a ihrisko.

O ubytovaní

Horský Hotel Fran sa nachádza v obci Makov takmer na hranici Česka a Slovenska, v samotnom strede lyžiarskeho strediska Kasárne Javorníky. Nadmorská výška 1 000 m n. m. a severná orientácia svahov zaručujú v zime dostatok snehu a skvelé lyžiarske podmienky. Lokalita je známa aj bežeckými traťami. Najznámejšia z nich je pravidelne upravovaná Beskydsko-Javornická magistrála s dĺžkou 54 km. Okolitá krajina je plná nádherných lesov a lúk, ktoré sú pretkané množstvom turistických a cyklistických trás. Priamo od hotela vedie turistická trasa na Veľký Javorník (2,7 km). V malebnom historickom meste Frenštát pod Radhoštěm (50 km) nájdete aqupark. Vydať sa môžete aj na exkurziu do sklárne Karolinka vzdialenej 15 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej dvojlôžkovej izbe. Izby sú vybavené pohodlnými posteľami, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Váš deň začne raňajkami vo forme bufetu. Kedykoľvek si môžete pochutnať na domácej kuchyni. Za pekného počasia vám jedlo radi naservírujú na terasu s panoramatickým výhľadom na Beskydy. Ďalej je k dispozícii bar s biliardovým stolom a vonkajšie ohnisko a gril.

Kde budete relaxovať?

Okolitá oblasť má štatút klimatických kúpeľov s priaznivými účinkami na dýchacie ústrojenstvo. Priamo v hoteli si doprajete dokonalý relax. Novou energiou vás nabije parná sauna a bazén s horskou vodou.

Cestujete s deťmi?

Deti si užijú veľa zábavy na vonkajšom ihrisku či v herni so stolným futbalom a tenisom. Využiť môžete tiež volejbalové ihrisko.

Horský Hotel Fran

Horský Hotel Fran

Kopanice 290 , Makov
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FRAN, s.r.o. IČ: 31625789


+420731061849

hotelfran@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zjazdovka
0,6 km