Utečte každodennému stresu a zhonu, ukryte sa v štýlovom Penzióne Zbojnícka Koliba na Orave a užite si krásne prostredie s vôňou dreva, vynikajúce pokrmy z domácich surovín a tiež relaxáciu vo wellness s vírivkou, tromi saunami a pivným kúpeľom. Čaká vás tiež hodinová thajská masáž.

O ubytovaní

Utečte na pár dní od každodenného zhonu aj starostí a ukryte sa v Penzióne Zbojnícka koliba, ktorý vás na chvíľu prenesie do dôb minulých, plných folklóru, tradícií, dobrého jedla a lásky k prírode. Penzión je postavený v tradičnom štýle a stojí v dedine zvanej Oravská Jasenica, teda v Podbeskydskej vrchovine a v tradičnom regióne Orava. V penzióne ale nezaháľajte príliš dlho, čakajú vás totiž krásy Oravy. Prejdite si ich na bicykli alebo sa na všetko pozrite rovno z vodnej hladiny Oravskej priehrady (4 km), ktorú môžete preplávať na loďke. Navštívte určite i jedinečné múzeum kávy v Krušetnici (11,2 km), Oravskú lesnú železnicu (25 km) alebo Oravský hrad (20 km). Do Termálneho aquaparku Meander to potom máte cca 33 km. V zime potom využite skvelé zjazdovky v Ski pohoda (20 km) alebo Orava snow (25 km).

Kde budete spať?

V dvojposteľových izbách vybavených dreveným nábytkom sa budete cítiť ako doma. Každá izba má vlastnú kúpeľňu, ale aj WiFi pripojenie, televíziu a možnosť prístelky, takže na pobyt môžete vyraziť s celou rodinou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu potešíte svoje chuťové poháriky vynikajúcimi pokrmami slovenskej ľudovej kuchyne, aj medzinárodnými pochúťkami. K príprave jedál tu používajú poctivé domáce suroviny. Ochutnajte trebárs bryndzové halušky, voňavú cesnačku, pečené koleno či pokrmy z jahňacieho mäsa. Interiéry reštaurácie sú tiež z dreva, miestnosti dominuje originálny luster a určite vás zaujmú aj vyrezávané zábradlia a tematické dekorácie.

Kde budete relaxovať?

V Zbojníckom Wellness & Spa si dokonale oddýchnete. Zohrejte sa v jednej z troch sáun (fínska, parná a infra), ak máte radšej chlad, je tu tiež kryosauna. K relaxácii poslúži aj horúca vírivka, Kneippov kúpeľ či jedinečná procedúra - pivný kúpeľ s následným odpočinkom na lôžku zo slamy. Skúste tiež oxygenoterapiu, terapiu svetlom či thajskú masáž.

Cestujete s deťmi?

Deti sa môžu tešiť na zábavu v detskom kútiku.

Niečo naviac

Športovo založených hostí nadchne fit zóna priamo v penzióne, kde si môžu zacvičiť.

Zbojnická Koliba

Zbojnická Koliba

Oravská Jasenica 620 , Oravská Jasenica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
J.A.A.P. s.r.o. IČ: 50257382


+421 948 251 200

penzion@zbojnickakoliba.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
50 m
Zastávka
1,3 km
Zjazdovka
13,4 km