Užite si ubytovanie v jednom z penziónov Cosmopolitan a preneste sa v čase. Dva z nich ležia v centre Banskej Štiavnice, ktorá patrí na zoznam UNESCO. Tretí nájdete na brehu krásneho jazera. Nezabudnuteľná atmosféra.
Užite si ubytovanie v jednom z penziónov Cosmopolitan a preneste sa v čase. Dva z nich ležia v centre Banskej Štiavnice, ktorá patrí na zoznam UNESCO. Tretí nájdete na brehu krásneho jazera. Nezabudnuteľná atmosféra.

Historické centrum alebo rozprávka pri jazere?

Spoznávanie krás historického mestečka Banská Štiavnica, ktoré je výnimočné práve vďaka svojej histórii, je ideálne v penzióne Cosmopolitan I. a II.

Penzióny vznikli rekonštrukciou bývalých mešťanských domov postavených koncom 19. storočia. Penzióny Cosmopolitan I. a II. sú zariadené v historickom duchu s mnohými zachovanými prvkami a tak nie je divu, že sa budete cítiť ako by ste sa presunuli v čase. Súčasťou každej izby je vlastné sociálne zariadenie s WC, sprchou alebo vaňou a TV.

Ak preferujete pokoj a prírodu, ubytujte sa v penzióne Cosmopolitan III., Ktorý leží priamo na brehu jazera v Štiavnických Baniach. Čakajú vás pohodlné izby s vlastným sociálnym zariadením a balkónom s výhľadom na krásne jazero. Penzión je skvelým východiskovým bodom na pešiu turistiku alebo pre cyklistov a do Banskej Štiavnice to máte iba 4 km. Po náročnom dni môžete posedieť na terase reštaurácie.

Pokrmy pripravované z čerstvých a kvalitných surovín

V hotelových reštauráciách sa môžete tešiť na širokú ponuku domácej aj zahraničnej kuchyne varenej z kvalitných a vždy čerstvých surovín. V Banskej Štiavnici sa tešte aj na lahodné dezerty, ktoré sa pečú priamo v penzióne.

Ak zatúžite po pohári dobrého vína, vydajte sa do penziónu Cosmopolitan II. kde sa nachádza vínna pivnica. Pravidelne sa tu organizujú aj ochutnávky vín.

Načerpajte energiu v malebnom hotelovom wellness

Po náročnom dni si môžete zájsť oddýchnuť do wellness centra, ktoré je umiestnené na 2. poschodí. Oddýchnuť si tu môžete v saune alebo vírivke. Cenník nájdete tu.

Pamiatky a termálne kúpele Sklené Teplice

Vydajte sa na potulky po historickej Banskej Štiavnici, ktorá sa môže pýšiť až 360 objektami s umelecko-historickým nádychom -podzemný kameňolom, banské múzeum v prírode, tajchy a ťažobné doly, ktoré sú prístupné aj verejnosti.

  • Doprajte si oddych v kúpeľoch Sklené Teplice, ktoré sa nachádzajú uprostred údolia na upätí Štiavnických Vrchov. Tešte sa na **12 termálnych prameňov s teplotou 28 - 53 °C a na jaskynný parný kúpeľ zvaný "parenica".

TIP! Vedeli ste, že zo Slovenska pochádza známa Živánska pečienka a že medzi Poľskom a Slovenskom existuje dlhoročný spor o to, kto vynašiel oštiepok? Prečítajte si nášho gastrosprievodcu.

Penzion Cosmopolitan

Penzion Cosmopolitan

Andreja Kmeťa 18 , Banská Štiavnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Beta-car s.r.o. IČ: 34127224


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná