Ideálna dovolenka na Slovensku pri NP Pieniny pre milovníkov cyklistiky a turistiky. Polpenzia/all inclusive, wellness a vstup do bazéna. Okolie penziónu ponúka množstvo možností na výlety.
Ideálna dovolenka na Slovensku pri NP Pieniny pre milovníkov cyklistiky a turistiky. Polpenzia/all inclusive, wellness a vstup do bazéna. Okolie penziónu ponúka množstvo možností na výlety.

Nezabudnuteľná dovolenka v Národnom parku Pieniny

Vydajte sa na dovolenku do očarujúceho regiónu Zamaguria. Penzión nájdete v Spišskej Starej Vsi vzdialenej iba 9 km od Červeného Kláštora na hranici Pieninského národného parku a prírodnej rezervácie Prielom Dunajca.

Hostia budú ubytovaní v moderne zariadených izbách s TV a vlastným sociálnym zariadením. Z každej izby je naviac aj krásny výhľad do širokého okolia.

V reštaurácii penziónu si pochutnáte ako na slovenských, tak i medzinárodných dobrotách - predovšetkým tých talianských. Takže nech už patríte medzi milovníkov halušiek, cestovín či pizze, rozhodne si prídete na svoje,

Národný park, turistika a termálne kúpaliská

Lokalita hotela je ideálna na turistiku po Tatrách. Vydajte sa napríklad na najvyššie poľské velikány, z ktorých budete mať očarujúci výhľad do okolia. Tí odvážnejší môžu vyskúšať napríklad raft po rieke Dunajec, alebo parašutistický zoskok.

Ďalšie tipy na výlet:

  • Národný park Pieniny - je najmenší národný park Slovenska.
  • Čorštýnské jazero - je priehrada na Dunajci medzi Pieninami a Gorcemami, na ktoré sa môžete zviesť aj loďou.
  • Turistická osada Čorštýna - nájdete tu komplex historických drevených budov presunutých pri budovaní priehrady z jej dna. Zachránené domy tvorí malý skanzen ľudovej architektúry.
  • Termálne kúpalisko Izabela Vyšné Ružbachy - nájdete tu 2 veľké, 2 detské a 1 krytý termálny bazén s prírodnou liečivou vodou v širokom okolí. Hlavnou atrakciou areálu je ostrov v rekreáčnom bazéne s vysokými ihličnatými stromami a posúvateľná guľa na termálnom krytom bazéne.
Hotel ELAND ***

Hotel ELAND ***

ul. SNP 219 , Spišská Stará Ves
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FOR PARTNERS, s. r. o. IČ: 48054089


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie