Chcete sa vyhrievať v termálnych prameňoch iba kúsok od hotela? Ubytovanie s bohatou polpenziou, vstupom do luxusného wellness a parádne zľavy na skvelé aktivity v Jánskej doline + deti do 11,99 rokov ZDARMA.
Chcete sa vyhrievať v termálnych prameňoch iba kúsok od hotela? Ubytovanie s bohatou polpenziou, vstupom do luxusného wellness a parádne zľavy na skvelé aktivity v Jánskej doline + deti do 11,99 rokov ZDARMA.

Rodinná dovolenka šitá na mieru v hoteli Strachanovka***

Hotel Strachanovka*** sa nachádza v Jánskej doline, v malebnom kraji Liptov. Lokalita je hojne navštevovaná a známa svojimi krásami, termálnymi prameňmi a skvelými možnosťami celoročného využitia nielen na relax a odpočinok.

Štýlový drevený hotel zrubového štýlu vám ponúka komfortné ubytovanie uprostred Nízkych Tatier. Čakajú na vás čisté a novo zariadené izby, ktoré disponujú TV / SAT, pripojením na internet, WC a sprchovacím kútom.

Chcete sa cítiť ako v raji? Wellness centrum "Rusnácka Baňa" je to pravé pre vašu regeneráciu a relax. Čaká na vás fínska a bylinková parná sauna, jacuzzi, ochladzovacia kaďa a Kneippov kúpeľ.

Termálne pramene a Tatralandia

Z hotela to máte blízko k termálnym prameňom, do jaskýň aj aquaparku. Jednoducho lokalita šitá na mieru pre rodinnú dovolenku v ktoromkoľvek ročnom období.

  • V Liptovskom Jáne vyviera 7 termálnych prameňov, z ktorých najzaujímavejší je prameň Rudolf. Týmto prameňom sú napĺňané bazény na termálnom kúpalisku v Liptovskom Jáne, ktoré je vzdialené asi 500 m od hotelového zariadenia.

  • Ak sa chcete vyšantiť a unaviť vaše deti, vyrazte do Aquaparku Tatralandia.

  • Skvelý je tiež Permon's Paradise, kde nájdete sauny, vyžitie pre deti, ale aj vírivku, plavecký a relaxačný bazén a tobogán.

  • Ďalšia možnosť kúpania sa vám naskytá v Thermalparku Bešeňová.

Liptovský Ján je tiež skvelým miestom pre turistiku, cykloturistiku a výlety.

Odporúčame navštíviť:

  • Demänovská jaskyňa slobody a ľadovcová jaskyňa - jedinečný pohľad na kvaple, ktoré dokazujú silu prírody Vás zaručene očarí.
  • Stanišovská jaskyňa v Liptovskom Jáne - 871 m dlhá jaskyňa je prírodnou pamiatkou, okrem kvapľov uvidíte aj krištáľovo čisté jazierka.
Hotel *** Strachanovka

Hotel *** Strachanovka

Liptovský Ján 2067 , Liptovský Ján
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
DEMS spol. s r.o. IČ: 36464881


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie