Pobyt pre dvoch v Slovenskom raji, mimoriadne tichej prírodnej lokalite. Ubytovanie a bohatá polpenzia. Za malý príplatok bohatý balíček aktivít - šport, zábava a kúpeľ vo fínskej kadi.
Pobyt pre dvoch v Slovenskom raji, mimoriadne tichej prírodnej lokalite. Ubytovanie a bohatá polpenzia. Za malý príplatok bohatý balíček aktivít - šport, zábava a kúpeľ vo fínskej kadi.

Príjemné ubytovanie v Slovenskom raji uprostred prírody

Horskú chatu RAJ nájdete priamo v Národnom parku Slovenský raj. Súčasťou horské chaty je reštaurácia, kde si pochutnáte na tradičnej domácej kuchyni. Rybári si môžu vlastný úlovok upiecť na grile na terase reštaurácie (v teplých mesiacoch).

Z terasy a reštaurácie je výhľad na priehradu a nádhernú prírodu tejto oblasti. Izby sú pohodlne vybavené, majú vlastné sociálne zariadenie, TV a malú chladničku.

K správnej dovolenke patrí aj dávka relaxácie. Tešte sa na kúpanie vo fínskej kadi z borovicového dreva. Relaxovať tu budete v horúcej, bublinkovej vode.

Ideálna rodinná dovolenka s kopou zábavy

Určite sa nemusíte báť vyraziť na dovolenku s celou rodinou. Pre deti je pripravený detský kútik a spoločenské hry. Celú rodinu navyše čaká kopec zábavy: v teplých dňoch vyrazte na bicykle, alebo sa zájdite zabaviť na jazero a využite požičanie člna. A keď bude pršať, usporiadajte turnaj v stolnom futbale alebo v X-Boxe.

Aktivity v okolí hotela po celý rok

V blízkom okolí je veľké množstvo aktivít, že by sa sem ani nevošli, a tak vyberáme hlavné z nich. Mapu aktivít nájdete tu:

  • Túry roklinami s rebríkmi, úchvatné výhľady
  • Cykloturistika, priehrada, veslovanie a rybárčenie hneď pri hoteli
  • Dobšinská ľadová jaskyňa iba 11 km, ďalšie 4 jaskyne v okruhu 50 km
  • Ranč a jazdy na koni, Tarzania - adrenalínový lanový park, výlet vláčikom
  • Spišský hrad (pamiatka UNESCO) a ďalších 50 pamiatok v okruhu 50 km

Slovenský raj

  • Vydajte sa po drevených rebríkoch cez divoké lesy a pozdĺž riek až k vyhliadkam, z ktorých budete mať Slovenský raj ako na dlani. Medzi najznámejšie turistické trasy patria: Suchá Belá, Prielom Hornádu alebo výšľap na Tomášovský výhľad, ktorý vás očarí výhľadom do celých Vysokých Tatier.

  • Nezabudnite vyraziť aj do Sokolie doliny, čo je tiesňava s najvyšším vodopádom v celom Slovenskom raji (Závojový vodopád), ktorý je zároveň druhým najvyšším na celom slovenskom.

Horský Hotel RAJ

Dobšinská Maša 73 , Dedinky
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Ladislav Vanyó IČ: 41065395


+(421) 903534301

HotelRajDedinky@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
100 m
Zastávka
0,8 km
Zjazdovka
2,7 km