Slovensko nie sú len Tatry. Užite si skvelú dovolenku s úžasným wellness pre dvoch uprostred nedotknutej prírody. Polpenzia, sauna, vírivka aj bazén len 30 min. od termálnych kúpeľov Bojnice + dieťa do 6 rokov zdarma.
Slovensko nie sú len Tatry. Užite si skvelú dovolenku s úžasným wellness pre dvoch uprostred nedotknutej prírody. Polpenzia, sauna, vírivka aj bazén len 30 min. od termálnych kúpeľov Bojnice + dieťa do 6 rokov zdarma.

Ubytovanie uprostred prírody s vyhliadkou na horské scenérie

Ak si chcete naozaj oddýchnuť, vyrazte nielen na čerstvý horský vzduch, ale aj tam, kde sa o Vás naozaj dobre postarajú. Hutira Relax Club sa nachádza v príjemnej obci len pol hodiny autom od kúpeľov Bojnice.

Akcia: vyrazte na 3 dni a užite si pobyt za bezkonkurenčnú cenu.

Penzión ponúka ubytovanie v štýlovo zariadených izbách, v ktorých sa budete cítiť ako doma. Izby sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, TV, klimatizáciou, aj pripojením na internet.

Hostia môžu ďalej využiť spoločnú miestnosť s krbom a deti detské ihrisko. Parkovisko je ubytovaným k dispozícii bezplatne priamo pri penzióne.

Krásne wellness centrum s bazénom, vírivkou a saunami

Po celodennej túre je potrebné si dopriať poriadnu dávku relaxácie. využite vstup do wellness zóny, ktorá ponúka niekoľko druhov sáun (dve parné sauny, fínska sauna a infrasauna), odpočiváreň, vírivku a bazén s protiprúdmi, chrličom a bublinkovou sedačkou.

Kúpeľné mesto Bojnice s termálnymi prameňmi aj najstaršou ZOO na Slovensku

Určite nezabudnite navštíviť historické kúpeľné mestečko Bojnice (do 30 min. autom), kde sa nebudete nudiť vy ani vaše deti.

Medzi najznámejšie atrakcie patrí predovšetkým Bojnický zámok, ktorý sa preslávil nielen svojou krásou, ale natáčalo sa tu aj niekoľko známych rozprávok ako Šialene smutná princezná. Priamo v Bojniciach sa zároveň nachádza najstaršia ZOO na Slovensku.

 Tunajšia minerálna voda má výrazne liečivé účinky najmä pre pohybové a urologické ústrojenstvo. Navštíviť môžete niektorý z kúpeľných domov či termálne kúpele.

A ak by ste sa radšej vykúpali až na ceste späť domov, môžete to vziať cez termálne kúpele Turčianske Teplice , ktoré sú vyhlásené nielen na Slovensku. Viac informácií nájdete tu.

Lyžovanie v blízkom Ski areáli Skalka Arena Kremnica

Ak si radi zalyžujete, môžete si zájsť na Veľkú Fatru do známeho lyžiarskeho strediska Skalka Arena (necelá hodina jazdy autom). Stredisko ponúka viac ako 5 km zjazdových tratí, ktoré sú upravované kvalitnou technológiou a spĺňajú tak podmienky aj tých najnáročnejších lyžiarov.

Hutira Relax Club

Hutira Relax Club

29. Augusta 92 , Handlová
Slovenská republika

+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie