Vydajte sa do krásnej krajiny rakúskeho Štajerska odpočívať k čistému jazeru. V Boutique Hoteli Erla **** vás čaká prvotriedny servis, ktorý zahŕňa neobmedzené wellness v hoteli, bohaté raňajky a poukaz na masáže. Navyše získate každý deň voľný vstup po 16:00 hodín do jedných z troch parádnych termálnych kúpeľov v okolí hotela. Sladkou bodkou je čokoládová fondue.

O ubytovaní

Boutique Hotel Erla **** nájdete na brehu jazera v malebnom krajine rakúskeho Štajerska. Skvelá poloha aj prvotriedne hotelové služby sľubujú nezabudnuteľnú dovolenku uprostred prírody a blízko termálnych kúpeľov s liečivou vodou.

Ubytovanie stojí priamo pri jazere Stubenbergsee (150 m), ktoré je ako stvorené na prázdninové dni plné slnka a pohody. V letných mesiacoch si tu užijete príjemné kúpanie na rodinnej pláži, vyrazíte na plavbu loďou alebo si zašportujete na brehu aj vo vode. Jazernú plochu obklopuje panenská príroda, ktorá pozýva na pokojné prechádzky, dlhšie túry aj výlety na bicykli. V zime vyrazte za športovým vyžitím na zjazdovku Eibisberg Ski Lift (21 km).

Naplánujte si tiež výlet do mesta, napríklad do malebného mestečka Bad Waltersdorf (20 km), kde nájdete termálne kúpele s liečivou vodou, ktorá posilňuje obranyschopnosť tela a detoxikuje celý organizmus. Okrem relaxu si zahráte golf, navštívite Rímske múzeum alebo sa len tak prejdete miestnymi romantickými uličkami.

Neďaleko objavíte historický klenot zámok Schloss Herberstein (3,3 km), ktorý sa týči na skale pri hlbokom lese. Impozantný palácový komplex zo 16. storočia vás pozýva na prehliadku kvetinovej záhrady, vnútorných priestorov a zoo. O kúsok vedľa nájdete ďalší krásny zámok, Schloss Schielleiten (2,5 km), pri ktorom sa netradične nachádza športovisko. Na jednodňový výlet si zájdite do Grazu (50 km), druhého najväčšieho rakúskeho mesta, ktoré vás očarí svojou skvostnou architektúrou.

Kde budete spať?

Izby v Boutique Hotel Erla **** vás nadchnú elegantným a vkusným dizajnom aj prvotriednym vybavením so zameraním na detail. Ku každej izbe patrí privátna kúpeľňa so sprchou, toaletou a toaletnými potrebami. Vždy sa navyše môžete spoľahnúť na bezplatné pripojenie k WiFi.

Vyberať je možné z týchto izieb:

  • Dvojlôžková izba Gravenstein (23 m²) vám ponúkne príjemný nocľah na manželskej posteli alebo oddelených posteliach s možnosťou prístelky na rozkladacej pohovke. K vybaveniu útulnej izby patrí posedenie s kresielkami, písací stôl, šatníková skriňa a televízia. Izba má vlastnú lodžiu.

  • Junior Suite (32 m²) je priestrannejšia a vzdušnejšia izba s manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami a možnosťou prístelky na rozkladacom gauči. Izba je vybavená posedením s kresielkami, písacím stolom, televíziou, šatníkovou skriňou a má vlastný balkón.

Na čom si pochutnáte?

V Boutique Hotel Erla **** si dávajú záležať na každom detaile, preto vám vždy naservírujú len tie najlepšie pokrmy. V kuchyni kladú dôraz na udržateľnosť, lokálnosť a sezónnosť, môžete si tak byť istí, že si pochutnáte na špecialitách pripravených z tých najvýberovejších surovín. Až 95 % ingrediencií totiž pochádza od regionálnych dodávateľov.

V reštaurácii pripravujú tradičné štajerské pokrmy, ale aj stredomorské delikatesy a pizzu priamo z pece. V menu nechýbajú vegetariánske, vegánske ani bezlepkové jedlá. Samozrejme budete mať na výber aj z množstva alkoholických aj nealkoholických nápojov. Vychutnáte si ich buď v štýlových vnútorných priestoroch, alebo na vonkajšej terase.

Ráno do reštaurácie zavítate na raňajky formou bufetu, ktoré sa skladajú z čerstvého pečiva, rôzne pripravených vajíčok, ovocia a zeleniny, údenín syrov a ďalších pochúťok. Samozrejmosťou je aj aromatická káva a bohatá ponuka čajov.

Kde budete relaxovať?

Túžite po relaxe? Potom ste v Štajersku správne. Priamo v hoteli sa nachádza útulné wellness centrum, ktoré premení vašu dovolenku na dokonalý odpočinok. Užijete si jedinečný relax v dvoch saunách a aroma kúpeli alebo sa objednáte na masáž či kozmetickú procedúru. Pokiaľ by vám hotelové wellness bolo málo, v okolí na vás čakajú hneď 3 termálne kúpele:

  • Heiltherme Bad Waltersdorf – odpočinkový raj s 3 vnútornými a 4 vonkajšími termálnymi bazénmi a 9 saunami.

  • H20 Therme Bad Waltersdorf – svet relaxu so saunovým svetom s rozlohou 5 000 m², 10 bazénmi pre malých aj veľkých a šmykľavkami pre deti.

  • Therme Loipersdorf – oáza pokoja so 7 vnútornými a vonkajšími termálnymi bazénmi, saunovou dedinkou so 6 saunami a soľnou jaskyňou.

Cestujete s deťmi?

Deti si vyhrajú na záhrade hotela, kde na ne čaká detské ihrisko so šmykľavkou, hojdačkami, preliezkami a dreveným hradom.

Niečo naviac

Súčasťou hotelového wellness centra je fitness s posilňovacím náradím a kardio strojmi. Z kondície tak nemusíte vypadnúť ani na dovolenke!

Boutique Hotel Erla ****

Boutique Hotel Erla ****

Buchberg 70 , Buchberg bei Herberstein
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 12 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od jazera
90 m
Zastávka
0,8 km
Zjazdovka
21 km