Rakúsko aj Maďarsko ako na dlani – to zažijete pri pobyte v JUFA Hoteli Neutal ***! Užite si krásnu vinársku krajinu, skvelú gastronómiu aj úžasné pamiatky. Vyrazte k Neziderskému jazeru alebo preskúmajte miestne hrady a zámky. Tešiť sa môžete aj na výbornú polpenziu a relax vo wellness a pri bazéne. Na deti čaká herňa, ihrisko a minizoo.

O ubytovaní

JUFA Hotel Neutal *** sa nachádza v rakúskom mestečku Neutal neďaleko hraníc s Maďarskom. Krásna lokalita bude vynikajúcim miestom na dovolenku pre milovníkov kultúry, výbornej gastronómie, športovcov, turistov aj rodiny s deťmi.

Vyrazte na výlet do vinárskeho regiónu Blaufränkischland (18,8 km) a užite si pohľad na malebné vinohrady aj ochutnávku regionálnych vín. V lete sa osviežte v jazere Ritzing (13 km) alebo sa vydajte k legendárnemu Neziderskému jazeru (41 km), kde si okrem kúpania užijete aj pozorovanie vodného vtáctva alebo potulky prírodnou rezerváciou, zapísanou na Zozname UNESCO.

Na zvedavé čaká Prírodné múzeum na zámku Lackenbach (7,7 km) alebo Múzeum staviteľskej kultúry MUBA (900 m). Navštíviť môžete tiež zámky Lockenhaus (25,1 km) a Forchtenstein (27,8 km). A nebojte sa vyraziť ani za hranice, len kúsok od nich čaká na maďarskej strane mestečko Šopron (30,4 km) s kúzelnými historickými pamiatkami.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej, moderne vybavenej izbe. Každá izba disponuje vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, televíziou, trezorom a WiFi pripojením.

  • Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými jednolôžkami, šatníkovou skriňou a stolíkom s posedením.

  • Rodinná izba 3 ponúkne manželskú posteľ a samostatné jednolôžko, alebo 3 jednolôžkové postele, šatníkovú skriňu a stolík s posedením.

  • Rodinná izba 4 je vybavená manželskou posteľou, samostatným jednolôžkom a vyvýšenou posteľou, posedením a šatníkovou skriňou.

Na čom si pochutnáte?

Kuchyňa hotela čerpá predovšetkým z lokálnych surovín a receptúr, budete tak mať príležitosť ochutnať to najlepšie, čo miestny región ponúka. Nechýba ani ponuka bezmäsých jedál a pokrmov pre deti.

Kde budete relaxovať?

Skvelý odpočinok si užijete v hotelovom wellness centre s horúcou fínskou saunou a laconiom - suchou saunou s nižšou teplotou. Cez leto si môžete dopriať aj relax pri vonkajšom bazéne oproti hotelu.

Cestujete s deťmi?

O zábavu detí sa postará veľké vonkajšie ihrisko s preliezkami a ďalšími atrakciami, farebná detská herňa a predovšetkým minizoo so zvieratkami, kde môžu pohladiť napríklad zajačky, kozliatka a kuriatka.

JUFA Hotel Neutal ***

JUFA Hotel Neutal ***

Hans Nießl Platz 2 , Neutal
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
JFGH Neutal ErrichtungsgmbH IČ: FN383996


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
16:00 - 20:00
Check Out
7:00 - 11:00
Domáci maznáčik
za 19 €/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od jazera
41 m
Zastávka
0,9 km
Zjazdovka
21 km

Tipy na výlet

Zámok Lackenbach

Zámok Lackenbach Tip na výlet

Renesančný Schloss Lackenbach patril v minulosti rodine Esterházyovcov, dnes je otvorený návštevníkom v novo navrhnutých alebo revitalizovaných častiach. Idylický zámocký komplex leží v srdci Burgenlandu. Okrem krásneho parku oplýva aj koncertnou sálou. Nachádza sa tu tiež priestranná miestnosť a kaviareň, ktoré sa využívajú na organizovanie rôznych akcií, svadieb a iných významných udalostí.

Neziderská cyklotrasa
Neziderská cyklotrasa
Neziderské jazero
Neziderské jazero
Mesto Šopron
Mesto Šopron