Užite si krásy poľských Tatier a goralskú kultúru pohraničia! Ubytujte sa vo Wille Baciarka a doprajte si relax v modernom wellness centre, zábavu v herni so stolným futbalom, biliardom a PlayStation aj skvelé výlety po okolí - navštívte napríklad krásne mestečko Zakopané.

O ubytovaní

Willa Baciarka sa nachádza v malebnom mestečku Kościelisko pri poľských Tatrách, neďaleko Zakopaného – raja zimných športov a goralskej kultúry. Prejdite si neďaleké údolie Kościelisko (3,1 km) po bohatých turistických chodníkoch a ochutnajte regionálne lahôdky v kúzelných horských chatách alebo preskúmajte tajomnú jaskyňu Mroźna (6 km). Urobte si výlet aj k vodopádu Siklawica (7 km) v údolí Strążyska, do údolia Mała Łąki (2,1 km) a Chochołowskej doliny (4,1 km).

Zábavu a adrenalín si užijete na hore Gubałówka (4,4 km) s lanovým parkom, gravitačnou šmykľavkou a nádherným výhľadom. V zime je tu v prevádzke aj sánkarská dráha a lyžiarsky vlek. Nadšení lyžiari môžu vyraziť aj do Witów Ski (8,4 km) s 2 zjazdovkami. Skvelý oddych na vás zase čaká v Termáloch Chochołowskie (11,7 km) s 30 bazénmi, piesočnou plážou, bohatými atrakciami pre deti a najväčším saunovým svetom v Podhalí, Aquaparku Zakopane (6,2 km) alebo v termálnych kúpeľoch Bania (23,3 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej izbe alebo apartmáne ladenom do neutrálnych tónov a v modernom horskom štýle. Každá izba má vlastnú kúpeľňu, balkón s vonkajším posedením, televíziu, malú chladničku a sadu na prípravu kávy a čaju. K dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami, stolom so stoličkou a zrkadlom a šatníkovou skriňou.

  • Apartmán Designe sa skladá zo samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s veľkou rozkladacou pohovkou. Nechýba stolík so stoličkou a úložný nábytok.

Na čom si pochutnáte?

Vo vile sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu, kde si z ponuky slaných, sladkých, studených i teplých jedál vyberiete presne podľa chuti.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni strávenom na výletoch alebo lyžovaním nie je nič lepšie, ako si zaslúžene oddýchnuť v štýlovom wellness centre. Tam na vás čaká krytý vyhrievaný bazén, vnútorná i vonkajšia vírivka, fínska sauna a infrasauna. Bazén je navyše terasou prepojený so záhradou, kde môžete za pekného počasia relaxovať. Wellness centrum je krásne a moderné, budete sa tu cítiť naozaj ako v raji.

Cestujete s deťmi?

Na záhrade je pre deti pripravené ihrisko s veľkou a malou šmykľavkou, hojdačkami, trampolínou, skákacím hradom a ping-pongovým stolom. Vo vile je potom k dispozícii herňa pre malých aj veľkých. Pre najmenších nechýbajú hračky, plyšové hračky, stolné hry či pastelky, staršie deti si môžu zahrať na PlayStation.

Deti sa navyše môžu tešiť aj na nafukovacie kruhy, rukávy a rôzne hračky do bazéna. Pri raňajkách je pre nich zase nachystaný farebný plastový riad aj špeciálne detské menu.

Niečo naviac

V príjemnej herni s krbom nájdete aj biliard a stolný futbal, zabavia sa tak aj rodičia. Využiť môžete tiež spoločnú kuchynku alebo vonkajší gril.

Willa Baciarka

Willa Baciarka

Pitoniówka 22a , Kościelisko
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
GRZEGORZ GAJAK IČ: 492729808


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 30 Zł/noc - malá plemena
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
6,2 km
Zjazdovka
3,1 km
Bežkovanie
7 km

Tipy na výlet

Poľské Tatry

Poľské Tatry Tip na výlet

Poľské Tatry patria medzi majestátne skvosty a majú čo ponúknuť každému, kto do nich zavíta. Leží tu najvyššia poľská hora - Rysy (2 499 m). Každého návštevníka tu čaká dobrodružstvo spojené s objavovaním prírodných krás. Na rozdiel od slovenských Tatier tu neprebiehajú sezónne uzávery chodníkov, jediné obmedzenie pre turistiku je teda počasie.

Aké sú skvosty poľských Tatier?

  • Zakopané
  • Czarny Staw pod Rysami
  • Kasprowy Wierch
  • navštívte tiež vodopád Siklawica alebo Morskie Oko - najväčšie pleso, ktoré leží na poľskej strane. Pleso je prístupné pešo po celý rok.

Pre nadšencov pešej turistiky a horolezeckých aktivít je správnou voľbou vyhľadávaná Dolina Gąsienicowa. Nezabudnuteľný zážitok vo vás zanechá návšteva národného poľského vrchu Giewont, s ktorým je spätá legenda.

Viac informácií
Zakopané
Zakopané
Gubałówka
Gubałówka
Chocholów
Chocholów