Norweska Dolina Luxury Resort **** - dovolenkový raj pre každého. Či už vyrážate vo dvojici alebo s rodinou, v rezorte neďaleko českých hraníc si užijete krásy krkonošskej prírody, relax vo wellness centre s bazénom a saunami a zábavu v detskej herni aj v klube s bowlingom a ďalšími atrakciami. Čerešničkou na torte budú vynikajúce raňajky či polpenzia s originálnymi sezónnymi pokrmami.

O ubytovaní

Úžasný Norweska Dolina Luxury Resort **** sa nachádza v mestečku Szklarska Poreba, len kúsok od českých hraníc. V kúzelnej prírode poľských Krkonôš tu zažijete dovolenku plnú relaxácie, zábavy, jedinečných výletných cieľov a rôznorodých aktivít.

Priamo v Szklarskej Porebe nájdete lanový park Trollandia (3,4 km), zábavný park Espalanda (4,3 km), Múzeum Lega (3,4 km), Dinopark (550 m) alebo Lesnú skláreň (2,3 km). Do prírody vyrazte preskúmať kúzelný vodopád Kamieńczyka (4,5 km), najvyšší v poľských Krkonošiach, a užiť si jedinečné scenérie z vyhliadky Złoty Widok (1,7 km).

V zime sa potom okolie stáva rajom pre lyžiarov každého druhu. Bežkárov nadchne komplex bežeckých trás Polana Jakuszyce (11,8 km), za zjazdovým lyžovaním môžete vyraziť do neďalekej Ski Areny Szrenica (4,6 km), kde na vás čaká celých 12 km udržiavaných zjazdoviek všetkých obtiažností.

Po výletoch či lyžovaní si môžete oddýchnuť vo wellness centre priamo v rezorte, alebo vyrazte za termálnymi prameňmi do kúpeľov Swieradów Zdrój (19,7 km), alebo do termálov Cieplice (15,7 km). Vďaka prameňom s teplotou až 87 °C ide o najteplejšie termálne kúpele v Poľsku.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v prepychovom, elegantne vybavenom apartmáne so všetkým komfortom. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletnými potrebami a fénom na vlasy, plne vybavený kuchynský kút so spotrebičmi (mikrovlnná rúra, kávovar, chladnička...), televízia a WiFi pripojenie. Každý apartmán je vybavený odlišným nábytkom a ladený do rôznych farieb, preto nemusí zodpovedať fotografiám.

  • Apartmán Premium Plus má plochu 48-57 m² a zahŕňa samostatnú spálňu s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami, obývaciu izbu s veľkou pohovkou a kuchynským kútom a priestranný balkón alebo terasu s vonkajším posedením (cca 5 m²).

  • Apartmán Grand Plus ponúkne priestor 57-72 m², na ktorom nájdete 2 spálne s dvojlôžkovými posteľami a obývaciu zónu s kuchynským kútom a posedením. Nechýba balkón alebo terasa (až 10 m²) s vonkajším nábytkom.

Na čom si pochutnáte?

Útulnú reštauráciu Piata Pora Roku (Piate ročné obdobie) vedie mladý, dynamický tím kuchárov, ktorých hlavným cieľom je pripravovať perfektné sezónne jedlá, ktoré prepájajú tradičnú poľskú kuchyňu s medzinárodnými chuťami. Vďaka tomu na vás vždy čaká jedinečný zážitok, ten môže ešte umocniť niektorá z početných kuchárskych šou. Na drink potom zavítajte do Vikingovho clubu s pestrou ponukou koktailov a ďalších nápojov.

Kde budete relaxovať?

Štýlové wellness centrum bude vašou oázou relaxácie. Skvele si oddýchnete vo vnútornom zážitkovom bazéne s protiprúdom, masážnymi prvkami a nádherným výhľadom do hôr, vo vírivke, či v saunovej zóne. Tá zahŕňa fínsku saunu Ohňová krajina, infrasaunu so soľnou stenou Žiarivá krajina a aromaterapeutický parný kúpeľ Hmlová krajina. Osviežiť sa môžete napríklad ľadovým vedrom alebo pri prechádzke Kneippovým chodníkom.

Cestujete s deťmi?

Rezort bude dokonalým miestom pre vašu rodinnú dovolenku. Pohodlie najmenších návštevníkov zaistí výbava na zapožičanie – postieľka, vanička, vysoká stolička a iné, rovnako ako špeciálne detské menu v reštaurácii. Rodičia zase môžu využiť službu stráženia detí. A o zábavu sa postará obrovská herňa Dračia krajina s preliezkami, šmykľavkami, opičou dráhou a ďalšími atrakciami, v rezorte navyše pravidelne prebieha skvelý program so skúsenými animátormi.

Niečo naviac

Nudiť sa nebudú ani dospelí, tí môžu zavítať do Vikingovho clubu, kde si v jedinečnom prostredí zahrajú bowling, šípky, biliard a iné hry. Tešiť sa môžu aj na karaoke večery a disco party s DJ. A pre aktívnych jedincov je v rezorte aj vonkajšie športové ihrisko.

Resort Norweska dolina

Resort Norweska dolina

Kopernika 9e , Szklarska Poręba
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Aparting Sp. z o.o. Sp. k IČ: 361853480


+48 75 619 96 00 8-22

rezerwacje@ndresort.pl

Check In
16:00 - 21:30
Check Out
8:00 - 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Zł/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 50 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,4 km
Vzdialenosť od rybníka
0,7 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
2,3 km
Zjazdovka
3,2 km

Tipy na výlet

 Poľské Krkonoše

Poľské Krkonoše Tip na výlet

Poľské Krkonoše pôsobia oproti tým na českej strane mohutne a strmo. Nájdeme tu ľadovcové jazerá, vodopády a horské mestečká. Za návštevu určite stojí Karpacz a jeho okolie. Kúsok od mesta sa nachádza jazierko ľadovcového pôvodu, pri ktorom je krásna horská chata Samotnia.

Čo ďalej navštíviť v tejto oblasti?

  • Drevený kostol Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklárska huť Julia
  • Deti ocenia návštevu Parku miniatúr v Kowaroch alebo westernové mestečko neďaleko Karpacze.

Do poľského krkonošského národného parku je potrebné zaplatiť vstupné. Vstupenky môžete zakúpiť na mieste alebo aj elektronicky.

Viac informácií
Dinopark Szklarska Poręba
Dinopark Szklarska Poręba
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój
Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój