Vital & SPA Resort Szarotka *** leží v poľskom mestečku Zieleniec len 33 km od hraníc s Českom a 40 km od kúpeľného mesta Duszniki-Zdrój. Vydajte sa do tejto poľskej časti Orlických hôr a užite si lyžovanie na mnohých kilometroch zjazdoviek a výlety po okolitej prírode. V cene balíčka sú raňajky formou bufetu, večere aj neobmedzený vstup do wellness s bazénom, vírivkou a saunou.

O ubytovaní

Vital & SPA Resort Szarotka sa nachádza v malebnom mestečku Zieleniec na juhozápade Poľska. Veľkou výhodou je poloha bezprostredne pri hraniciach s Českom a zároveň priamo pod svahmi jedného z najväčších poľských lyžiarskych stredísk. Príďte si užiť jedinečnú mikroklímu podobnú alpskej, nekonečné možnosti športových aktivít i objavovanie krás poľskej strany Orlických hôr.

Zieleniec je známy predovšetkým ako populárne stredisko zimných športov. Viac ako 23 km rôznorodých zjazdoviek tu obsluhujú 3 lanovky a 10 vlekov. Toto čarovné miesto v Kladskom údolí má však čo ponúknuť aj mimo lyžiarskej sezóny. Akonáhle sa roztopí sneh, stáva sa zo zjazdoviek populárny bikepark s 10 km upravených cyklistických trás všetkých úrovní obťažnosti. Kladské údolie je navyše plné atraktívnych výletných cieľov, ku ktorým vás zavedie množstvo turistických trás. Vydajte sa preskúmať Národný park Stolové hory (21 km), Bludné skaly (22 km) alebo do nádherného historického mesta Kladsko (30 km), ktoré sa prezýva „malá Praha“. K návšteve lákajú aj zaujímavé miesta na českej strane hranice, ako je napríklad rozhľadňa Vrchmezí (2,5 km), vrch Šerlich (4,3 km) alebo obľúbená Masarykova chata (3, 8 km).

Milovníkov kúpeľného odpočinku a architektúry určite poteší, že v juhozápadnom cípe Poľska sa nachádza hneď niekoľko krásnych kúpeľných miest. Prechádzku po kolonáde či kúpeľnom parku si tak môžete vychutnať v kúpeľoch Duszniki-Zdrój (10 km), Polanica-Zdrój (16 km) alebo Kudowa-Zdrój (20 km).

Kde budete spať?

Izby Superior s rozlohou 22–24 m² ponúkajú komfortné ubytovanie pre 2 osoby a možnosť 1 prístelky. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa a sú vybavené televíziou, WiFi pripojením, trezorom, chladničkou, rádiom, rýchlovarnou kanvicou a fénom. Väčšina izieb má balkón.

Izby Deluxe s rozlohou 22–29 m² ponúkajú elegantné ubytovanie pre 2 osoby a možnosť 1 prístelky. Súčasťou izieb je vlastná kúpeľňa a elektrický krb. K vybaveniu patrí televízia, WiFi pripojenie, rádio a fén. Väčšina izieb má panoramatický výhľad na hory.

Apartmán Superior je naozaj priestranný (40-47 m²) a skladá sa z dvojlôžkovej spálne a obývacej izby s gaučom, ktorý poslúži ako prístelka. Väčšina apartmánov má balkón. V kúpeľni nájdete sprchovací kút alebo vaňu. Samozrejmosťou je WiFi, televízia, rádio a fén.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia Szarotka láka na špeciality poľskej i medzinárodnej kuchyne a svoje chute tu uspokoja aj tí najnáročnejší zákazníci. Jej súčasťou je terasa, kde si gastronomické zážitky, osviežujúce koktaily či vynikajúcu kávu môžete vychutnávať spolu s nádherným výhľadom na hory. V lete na terase prebiehajú grilovacie večery a ďalšie tematické akcie.

V rámci balíčka sa každé ráno tešte na bohaté bufetové raňajky. Cez deň je možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka a večer si pochutnáte na lahodnej servírovanej večeri.

Kde budete relaxovať?

Nerušený odpočinok na vás čaká v hotelovej Aqua zóne vybavenej rekreačným bazénom, vírivkou a saunami (fínska a parná). K dokonalému relaxačnému zážitku prispeje aj to, že sa počas načerpávania nových síl môžete kochať výhľadom do prírody. Súčasťou wellness je aj Vital & Spa s pestrou ponukou masážou, liečebných procedúr a kozmetických ošetrení.

Cestujete s deťmi?

Hotel je ideálny pre rodinnú dovolenku. Na recepcii vám ochotne zapožičajú vybavenie ako postieľku, vaničku či prebaľovací pult. Pre zábavu malých hostí je k dispozícii vonkajšie ihrisko s pieskoviskom a atrakciami a detský kútik s mnohými hračkami, doskovými hrami a maľovankami.

Počas zimnej sezóny je možné zaistiť stráženie detí a prebiehajú rôzne druhy zábavných programov, výtvarné kurzy a mini diskotéky pre najmenších.

Vital & SPA Resort Szarotka ***

Vital & SPA Resort Szarotka ***

Zieleniec 72 , Zieleniec
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
MWR SZAROTKA S.C. Ryszard Sobi Esiak i Magdalena Sobiesiak IČ: 020187709


+48 748 697 100

recepcja@szarotka.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 121 Zł/noc - okrem izby Deluxe
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
7 km
Zjazdovka
100 m
Bežkovanie
100 m