Neobyčajná atmosféra orientu a exotiky vás očarí v Papuga Park Hoteli Spa & Wellness ****, ktorý leží len hodinu jazdy od slovenských hraníc. Ubytujte sa v jednej z príjemne ladených izieb Komfort a zažijete pohodlie skrývajúce sa pod označením štyroch hviezdičiek. Čaká vás výborná polpenzia a možnosť požičania bicyklov alebo Nordic Walking palíc. Najväčším lákadlom hotela je ale luxusné wellness nesúce meno Marrakesz s rozlohou 2 400 m², ktoré si užijete s neobmedzeným vstupom.

O ubytovaní

Papuga Park Hotelu Spa & Wellness ****sa nachádza v pokojnej časti mesta Bielsko-Biała, ktoré má naozaj veľa čo ponúknuť. Medzi najvýznamnejšie historické pamiatky mesta patrí hrad Sułkowski s regionálnym múzeom (6 km), novorenesančná radnica (7 km) a malebná stanica (7,5 km) postavená v rakúskom štýle. Hotel je svojou polohou na okraji mesta ideálnym východiskovým bodom na výlety. Poľskú časť Beskýd tak môžete ľahko spoznávať po mnohých turistických a cyklistických trasách. Vydajte sa napríklad k jazeru Wapieńskie (3 km), na horskú chatu Szyndzielni (7 km) či na rozhľadňu Szyndzielni (6 km), odkiaľ uvidíte celý kraj ako na dlani. Zimné radovánky si užijete v neďalekom ski areálu Szyndzielnia (6 km) alebo v obľúbenom Ski rezortu Szczyrk (24 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannej a štýlovo zariadenej dvojlôžkovej izbe, kde sa výnimočne snúbi funkčnosť s komfortom. Izba je vybavená klimatizáciou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchou, fénom a županmi. Nechýba ani rozkladacia pohovka a telefón.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová Reštaurácie Verbena vybavená v príjemnom stredomorskom štýle a pastelových farbách poteší všetkých milovníkov vynikajúceho jedla. Ráno si tu vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z pestrého jedálneho lístka. Večere majú podľa obsadenosti hotela bufetovú alebo servírovanú podobu. Vynikajúcu kávu, lahodné domáce dezerty aj zmrzlinu ochutnáte v Cafébare s dvomi terasami. Na niečo ostrejšie vyrazte do nočného baru PUB, kde si zahráte aj biliard či šach. Pravidelne sa tu organizujú hudobné večery.

Kde budete relaxovať?

Nečakaným závanom exotiky vás prekvapí hotelové wellness centrum s príznačným názvom Marrakesz s rozlohou 2 400 m². Stredom wellness je veľký krytý bazén s jaskyňou s vodnými tryskami, veľkou vírivkou a tepidáriom. Krásne mozaiky a orientálne vône vás nadchnú v Aladinovom saunovom svete. Relaxovať môžete vo fínskej, aromatickej parnej či v saune s kamennými lôžkami. Ďalej tu nájdete tradičné turecké kúpele, soľnú jaskyňu, oddychovú zónu s pohodlnými ležadlami či Kleopatrine kúpele s pestrou ponukou blahodárnych kúpeľov. Dopriať si tu môžete aj nadštandardné množstvo masáží, relaxačných a liečebných procedúr. Stačí si len vybrať zo širokej ponuky a nechať svoje telo i myseľ vstrebať ich revitalizačné účinky. Ak vás počas relaxovania prepadne hlad či smäd, je v spa časti k dispozícii kaviareň Marrakesz.

Papuga Park Hotel Spa & Wellness ****

Papuga Park Hotel Spa & Wellness ****

Zapora 3 , Bielsko-Biała
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Papuga-Hotel S.C. J. Pianka W.Sztafa IČ: 072143338


+48 33 818 58 60

hotel@papuga.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od jazera
23 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
32 km
Zjazdovka
4,5 km