Objavte krásy poľských Beskýd a užite si ničím nerušený relax aj veľa zábavy! V Olimpia Resort & Spa ***, vzdialeného len 2,5 km od obľúbeného ski areálu, na vás čaká moderné ubytovanie, bohaté raňajky formou bufetu, oddych vo wellness aj pestré vyžitie (Xbox, biliard a i).

O ubytovaní

Olimpia Resort & Spa *** sa nachádza v obľúbenom poľskom stredisku Szczyrk, len 60 km od slovenských hraníc a cca 2,5 km od jedného z najväčších lyžiarskych stredísk v celom Poľsku - Szczyrk Mountain Resort. Areál ponúka viac ako 36 km zjazdoviek všetkých náročností, 13 vlekov a ďalšie atrakcie. Neďaleko nájdete aj ďalší lyžiarsky areál, Beskid Sports Arenu, medzi ktorej atrakcie patrí napríklad päťdesiatmetrový tunel. Program na zimu je tak jasný.

Aktívnu dovolenku ale nemusíte stráviť len na zjazdovke. V teplejších mesiacoch môžete vyraziť do turistického parku v Brennej s mnohými športovými ihriskami alebo do zábavného horského parku Równica s bobovou dráhou a 7D kinom. Za návštevu stojí tiež aquapark Tropikana vo Wisłe so saunami, vírivými vaňami a toboganmi alebo zábavné centrum Polanka Pod Czantorią, kde môžete zdolať horolezeckú stenu, vyskúšať si zorbing, paintball a ďalšie aktivity.

Výsadou tejto oblasti sú aj početné výletné ciele. Z prírodných krás k obdivu nabáda Czerniańskie jazero, v okolí ktorého je aj náučný chodník, alebo Tri Kopce Wiślańskie, pohorie, ku ktorému vedie turistický chodník od parku v Brennej. Za pamiatkami sa nakoniec môžete vydať do mesta Bielsko-Biała, ktoré sa vďaka krásnej historickej architektúre prezýva Malá Viedeň, alebo do kúpeľného mestečka Ustroń.

Na čom si pochutnáte?

V rezorte sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu, kde si z ponuky slaných, sladkých, studených a teplých pokrmov vyberiete presne podľa chuti.

Kde budete relaxovať?

Na odpočinok poslúži štýlové wellness centrum, kde na vás čaká krytý bazén s umelým vlnobitím, vírivka so slanou vodou, fínska sauna, infrasauna a soľná relaxačná miestnosť.

Cestujete s deťmi?

Pre rodiny s deťmi je na zapožičanie detská postieľka, ohrievač fliaš, jedálenská stolička a detský riad.

Niečo naviac

O program sa postará okrem iného herná a zábavná zóna, kde nájdete Xbox, službu Netflix, ping-pong, biliard a stolný futbal. Rozhýbať sa môžete v miestnom fitness centre.

Olimpia Resort & Spa ***

Olimpia Resort & Spa ***

Skośna 9 , Szczyrk
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Halina Danel IČ: 072254724


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 60 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,3 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
2,4 km

Tipy na výlet

Beskid Sports Arena

Beskid Sports Arena Tip na výlet

Novo otvorené športové centrum pre celú rodinu ponúka cez zimu tie najlepšie možnosti lyžovania. Plne automatický zasnežovací systém drží zjazdovky v tej najlepšej kvalite po celú zimnú sezónu, na svahoch nájdete aj rôzne atrakcie, ako napríklad päťdesiatmetrový tunel, ktorým môžete počas schádzania presvišťať. V aréne nájdete tiež detskú zónu s najmenej náročnými zjazdovkami, aj vaši potomkovia sa tak budú mať kde vyšantiť. Na mieste nájdete aj lyžiarsku školu, a ak by ste so sebou náhodou priviezli úplného začiatočníka, odveziete si skúseného lyžiara. Pri areáli je zadarmo dostupných 500 parkovacích miest, nemusíte tak mať strach, že by ste nemali kde odstaviť svoj dopravný prostriedok.

Viac informácií
Ski areál Szczyrk Mountain Resort
Ski areál Szczyrk Mountain Resort
Stary Groń
Stary Groń
Kozia záhrada v Brennej
Kozia záhrada v Brennej