Navštívte prepychový podhorský Hotel Toporow Style *** pri slávnom poľskom Zakopanom. Určite oceníte neobmedzený vstup do krásneho vnútorného bazéna s rôznorodými atrakciami, fínskej sauny, vírivky aj soľnej jaskyne. V dedinke Białka Tatrzańska, kde sa hotel nachádza, vás čakajú i bohaté raňajky a večere formou bufetu. Milovníkov zimných športov poteší, že do rozľahlého ski areálu je to z hotela doslova pár krokov.

O ubytovaní

Hotel Toporów Style *** postavený v horskom štýle sa nachádza v srdci jedného z najobľúbenejších poľských lyžiarskych stredísk Białka Tatrzańska. Aktívnu dovolenku si tu užijete po celý rok. Najbližšie vleky sú vzdialené len 500 m od hotela. Celkom tu môžete vyskúšať 21 zjazdoviek rôznych obtiažností a samozrejme aj bežecké lyžovanie po upravovaných trasách. Vyskúšajte aj ďalšie zimné areály Kotelnica, Bania a Kaniówka, v ktorých platí jeden skipas na všetkých 14 vlekov. V lete je táto lokalita obľúbená pre množstvo turistických a cyklistických trás. Vydajte sa k hradu Niedzica (20 km) na brehu Czorsztynského jazera. Nádherný panoramatický výhľad na Tatry ponúka vrchol Litwinka (7 km). Horské mesto Zakopané (20 km) vás očarí nádhernou promenádou Krupówki, svetovo známym trhom Pod Gubałówka aj množstvom historických budov.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v moderne zariadenej dvojposteľovej izbe typu Style. Pre vaše maximálne pohodlie nájdete v izbe LCD televíziu, WiFi pripojenie, chladničku a vlastnú kúpeľňu so sprchou a fénom. Nechýba ani telefón, rádio, šatníková skriňa a set na prípravu čaju a kávy. Za príplatok sa môžete ubytovať v ešte komfortnejšej izbe Lux Style, ktorá ponúka viac priestoru a rozkladaciu pohovku, ktorá poslúži ako prístelka pre tretiu dospelú osobu alebo dve deti. K dispozícii budete mať dve satelitné televízie a zvyšok vybavenia totožného s izbou Style.

Na čom si pochutnáte?

Drevom a vkusnými dekoráciami vyzdobená hotelová Reštaurácie Stylowa poteší svojimi regionálnymi špecialitami aj tých najnáročnejších gurmánov. Podávajú sa tu raňajky a večere vo forme bohatého bufetu.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness si vychutnáte ničím nerušený odpočinok. Nájdete tu moderný krytý bazén, vírivku aj fínsku saunu. Súčasťou je tiež slnečná terasa, soľná jaskyňa a tradičná vonkajšia ruská vaňa, v ktorej zažijete skutočne nezabudnuteľný relax. Deň si môžete spríjemniť tiež niektorou z profesionálnych masáží.

Cestujete s deťmi?

Hotel je skvelým miestom pre rodinnú dovolenku. Personál vám na požiadanie ochotne poskytne vybavenie ako detskú postieľku, fľaša či vaňu. Vo wellness zóne sa nachádza aj detský bazénik s teplou vodou a bublinkami, v ktorom sa môžu rodičia s deťmi bezpečne a bezstarostne hrať. Nekonečné množstvo zábavy na deti čaká na veľkom modernom vonkajšom ihrisku aj v rozľahlej vnútornej herni.

Hotel Toporow Style & Premium ***

Hotel Toporow Style & Premium ***

Środkowa 167A , Białka Tatrzańska
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Helena Topór IČ: 490038537


+48 18 26 544 18

biuro@toporow.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
50 m
Vzdialenosť od kúpeľov
0,7 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,7 km
Zjazdovka
5,5 km