Užite si krásy poľských Tatier, národného parku Pieniny a malebnej prírody v pohraničí. Ubytujete sa v prepychovom No Name Luxury Hotel&Spa **** s nádherným wellness centrom (bazén so slanou vodou, 3 sauny, fitness), krásnymi izbami a výbornými raňajkami, ktoré je zároveň skvelým východiskovým bodom na najrôznejšie výlety, napríklad k jazeru Czorsztynskie.

O ubytovaní

Prepychový No Name Luxury Hotel&SPA **** sa ukrýva v prírode na kraji národného parku Pieniny a neďaleko hraníc so Slovenskom (necelých 20 km). Lokalita bude úplným rajom pre všetkých, ktorí si užívajú potulky prírodou, relax, zaujímavé výlety, cykloturistiku aj lyžovanie.

Na výlet sa vydajte k vodopádom Pod Młynarzką (10 km) a Kacwin (12,8 km), na vyhliadky Grandeus (8 km) a Lorencowe Skalki (12,3 km), alebo až k hraniciam, na vyhliadku Łapszanka (6,1 km), odkiaľ si užijete nádherný výhľad na národný park Pieniny aj panorámu Tatier. Vynechať by ste nemali ani návštevu jazera Czorsztynskie (10,5 km) – priehradnej nádrži na rieke Dunajec, kde si môžete užiť plavbu loďou a návštevu hradu Dunajec (10,6 km) a zámku Czorsztyn. V lete je veľkým lákadlom tiež piesočná pláž Zamajerz (11 km).

Medzi obľúbené turistické centrá v okolí patrí neďaleké horské mesto Zakopané (31,1 km) s nádhernou promenádou Krupowki, ktorá patrí k najznámejším uliciam Poľska. Na jej konci sa rozprestiera známe trhovisko Gubałowka, kde môžete nakúpiť remeselné výrobky aj najrôznejšie dobroty. Nielen v chladnejších mesiacoch určite oceníte blízkosť mestečka Białka Tatrzanska (19,7 km) a miestnych kúpeľov Terma Bania.

A v zime si tu aj zalyžujete. Najbližšie k hotelu budete mať menší ski areál Polana Sosny (11,4 km), vyraziť môžete ale aj na svahy jedného z najobľúbenejších poľských lyžiarskych stredísk Kotelnica (20 km) s 21 udržiavanými zjazdovkami všetkých obťažností, alebo ski areálov Jurgów Ski (14,1 km), Rusiński Wierch (17,5 km), Koziniec Ski (14,2 km) a Czorsztyn Ski (21,6 km).

Kde budete spať?

Privíta vás naozaj krásna, drevom prevoňaná, štýlovo vybavená izba s interiérom v horskom duchu a všetkým komfortom. Všetky izby sú vybavené manželskou posteľou s dvomi oddelenými matracmi, tie je ale na požiadanie (pri rezervácii) možné nahradiť spojeným dvojlôžkovým matracom. Každá izba má tiež vlastnú kúpeľňu s drevenou alebo klasickou vaňou, WC a bidetom, klimatizáciu, WiFi pripojenie, televíziu a minibar.

  • Izba Standard meria 25 m² a skladá sa z kúpeľne a spálne s manželskou posteľou, posedením, úložným nábytkom a sadou na prípravu kávy a čaju.

  • Apartmán Junior je veľký 30-35 m² a zahŕňa spálňu s manželskou posteľou, posedením, úložným nábytkom a sadou na prípravu kávy a čaju, obývaciu časť s pohovkou a kúpeľňu.

Na čom si pochutnáte?

Elegantná reštaurácia ponúkne hosťom domácu taliansku kuchyňu s regionálnym nádychom aj zdravé jedlá z tých najčerstvejších surovín. Nechýba dobre zásobená pivnica so širokým výberom kvalitných talianskych vín. Zážitok z jedle ešte umocní krásne prostredie reštaurácie, ladené do hrejivých odtieňov dreva, a krásny výhľad na zalesnené kopce.

Kde budete relaxovať?

V luxusnom Art&Holistic Spa si užijete nezabudnuteľné chvíle relaxácie. Čaká tu na vás bazén so slanou vodou, parný kúpeľ, fínska sauna a infra sauna. Zapotiť sa môžete aj v modernom fitness centre.

No Name Luxury Hotel & Spa

No Name Luxury Hotel & Spa

ul. Leśna 46 , Lapsze Niżne
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Katarzyna Marciniak IČ: 340732783


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 50 Zł/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
12 km
Zastávka
5,7 km
Zjazdovka
11,3 km

Tipy na výlet