Doprajte si dokonalú dovolenku plnú relaxu vo vírivke alebo saune a vynikajúcich poľských špecialít. V Hoteli Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa **** vás čaká vynikajúca polpenzia a zľava na procedúry.
Doprajte si dokonalú dovolenku plnú relaxu vo vírivke alebo saune a vynikajúcich poľských špecialít. V Hoteli Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa **** vás čaká vynikajúca polpenzia a zľava na procedúry.

Luxusná dovolenka uprostred prírody

Chcete si oddýchnuť od každodenného ruchu, ale zároveň navštíviť tie najkrajšie pamiatky v Poľsku? Hotel Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa **** je v tom prípade tou najlepšou voľbou.

Hotel leží uprostred lúk v blízkosti prírodnej rezervácie Przyrody Wały, ale zároveň je vzdialený len 50 km od historického Krakova, mestskej perly celého Poľska.

Hotel predstavuje dokonalú rovnováhu medzi pokojom malebnej krajiny a turistickým ruchom Krakova. Dedina Racławice, v ktorej sa hotel nachádza, má veľký význam pre poľskú históriu a je spojená s tzv. Kościuszkovým povstaním.


Hotel získal strieborné miesto v prestížnej súťaži Best Hotel Award Poland v kategórii hotel na víkend. Najväčší komfort a skvelé služby zaručené.


Útulné izby a poľské špeciality

Izby sú vybavené klimatizáciou, satelitnou TV s rozmermi 32 palcov, minibarom, trezorom a telefónom. V každej izbe na hostí čaká kávový a čajový set. Hostia majú k dispozícii tiež vlastnú kúpeľňu s toaletou a sprchou, uteráky, župany a papuče.

Hotelový personál vytvára pre hostí príjemnú atmosféru plnú relaxu a povestnej poľskej pohostinnosti. Hotelová reštaurácia Planet of Tastes (v preklade Planéta chutí) nenesie svoje meno pre nič za nič. Tešte sa na vynikajúce tradičné poľské jedlá, ale môžete ochutnať aj medzinárodnú kuchyňu. V miestnom bare Lunar si navyše vyberiete z ponuky štyridsiatich koktailov presne podľa vašich predstáv a chutí.

Neobmedzená kráľovská relaxácia

Máte stresujúce zamestnanie? Chcete zažiť víkend plný odpočinku a zabudnúť na starosti pracovných dní? Hotel Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa **** ponúka celú škálu wellness procedúr, na ktoré máte 10 % zľavu.

Školený personál používa pri procedúrach tú najkvalitnejšiu telovú kozmetiku. V saune sa dočkáte saunových rituálov s vôňou škorice, čokolády alebo mentolu. Rituál začína telovým peelingom a končí aplikáciou balzamu na celé telo.

Očistite svoje telo od všetkých nebezpečných toxínov a využite neobmedzený vstup do sauny a pary. Následne si zaplávajte v hotelovom bazéne alebo si oddýchnite vo vírivke. Deti iste ocenia vodné atrakcie a gejzíry.

Zostaňte fit aj na dovolenku a navštívte hodiny vodného aerobiku, ktoré sa konajú každú sobotu a nedeľu. Piatok potom patrí saunovým večerom.

Dovolenka pre páry alebo celú rodinu

Deti si vo wellness centre navyše určite užijú mnoho zábavy a aktivít. Hotel má wellness ponuku špeciálne určenú najmenším návštevníkom. Za príplatok si teda vaše ratolesti môžu užiť napríklad ovocný bublinkový kúpeľ, čokoládovú masáž chrbta alebo si nechať urobiť dočasné tetovanie henou.

Máte radi šport a aktívnu dovolenku? V tom prípade vás iste nadchne miestna golfová dráha a tenisový kurt, ktoré sú súčasťou hotelového areálu.

Hotel Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa ****

Hotel Mercure Racławice Dosłońce Conference & Spa ****

Dosłońce 56 , Racławice
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Start Travel Sp. z o.o. IČ: 120576810


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná