Ubytujte sa v odpočinkovom raji – v maďarských kúpeľoch Zalakaros. V Napfény Hoteli *** prežijete dovolenku ako z rozprávky. Neobmedzený vstup do wellness, výborná polpenzia, množstvo herného vyžitia a k tomu vstupenka na celý deň do kúpeľov!

O ubytovaní

Rodinný Hotel Napfény *** nájdete v maďarskom kúpeľnom meste Zalakaros, ktoré sa preslávilo svojimi termálnymi prameňmi. Mesto obklopuje zeleň, a tak ide o ideálnu destináciu pre odpočinok a regeneráciu. Ubytovanie v luxusnom hoteli s kúpeľmi vzdialenými len 150 m je prísľubom nezabudnuteľnej dovolenky!

Hlavným lákadlom mesta Zalakaros sú nesporne termálne kúpele (800 m), ktoré získali 5* od Európskej kúpeľnej asociácie, a zaradili sa tak medzi špičkové termály v Európe. Miestna liečivá voda sa používa na liečbu rôznych zdravotných problémov, najmä reumatických a pohybových ťažkostí. Kúpeľný komplex ponúka vnútorný a vonkajší bazén, saunový svet a wellness centrum. Veľa zábavy si užijú aj deti, pre ktoré je pripravený Detský svet Vodoucha so 60 atrakciami.

V okolí Zalakarosu sa nachádza mnoho zaujímavých miest, ktoré stoja za návštevu. Kúsok od mesta leží byvolia rezervácia (12 km), kde môžete pozorovať voľne sa pasúce zvieratá. Neďaleko sa nachádza jazero Balaton (37 km), najväčšie sladkovodné jazero v strednej Európe, ako stvorené pre vodné športy a kúpanie. Ďaleko to nebudete mať ani k termálnemu jazeru Hévíz (33 km). Za kultúrou potom vyrazte do mesta Keszthely (42 km), kde sa nachádza krásny zámok Festetics a niekoľko múzeí.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z komfortných a vkusne zariadených izieb v Hoteli Napfény ***. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchou a toaletou. Ich súčasťou je aj kuchynský kút s chladničkou, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou a všetkým vybavením. Nechýba televízia, minibar, trezor, posedenie, šatníková skriňa a jedálenský stôl. V izbách je bezplatné pripojenie k WiFi.

Na výber máte z nasledujúcich možností:

  • Dvojlôžková izba Standard (2+1) s manželskou posteľou a rozkladacou pohovkou, ktorá slúži ako prístelka. Izba má všetko, čo potrebujete na pohodový pobyt. Navyše vám ponúkne aj balkón.

  • Dvojlôžková izba Superior (2+0 alebo 2+1) s manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami. Tento typ izby má balkón s výhľadom na mesto a klimatizáciu, vďaka ktorej vám bude príjemne aj v horúcich dňoch. V niektorých izbách je umiestnená pohovka, ktorú je možné využiť ako prístelku pre ďalšieho hosťa.

  • Rodinný apartmán Standard (2+3) s dvomi miestnosťami – spálňou s rozkladacím gaučom a jedným jednolôžkom a kuchyňou s ďalšími dvoma jednolôžkovými posteľami. Celkovo tak izba pohodlne ubytuje až 5 ľudí. Má vlastný balkón s výhľadom.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia v Hoteli Napfény *** ponúka elegantné a príjemné prostredie, ktoré kombinuje moderný dizajn s útulnou atmosférou. Ochutnáte tu tradičné pokrmy maďarskej kuchyne, ktoré sa pripravujú starostlivo s dôrazom na čerstvosť a kvalitu surovín.

Okrem tradičných maďarských špecialít nájdete na menu aj rôzne medzinárodné jedlá, a tak si niečo dobré vyberie úplne každý. V reštaurácii samozrejme myslia aj na vegetariánov, aj na hostí so špeciálnymi diétami, ktorým vždy vyjdú v ústrety.

Kde budete relaxovať?

Wellness centrum v Hoteli Napfény *** je skutočnou oázou pokoja a pohody, kde si doprajete ničím nerušenú relaxáciu. Centrum zahŕňa niekoľko termálnych bazénov - plavecký, zážitkové a detský.

K dispozícii je tiež fínska sauna, vírivka, parný kúpeľ a infrasauna, ktoré pomáhajú detoxikovať organizmus, uvoľniť napätie a posilniť imunitný systém. Krásne dýchať sa vám bude v soľnej komore s farebnou terapiou.

Hostia môžu ďalej využiť širokú ponuku masáží a wellness procedúr, ktoré sú vykonávané skúseným personálom.

Cestujete s deťmi?

V hoteli myslia aj na najmenších kúpeľných hostí, ktorí sa vyhrajú v detskej zóne vo wellness. Čaká tam na nich množstvo hračiek a pieskovisko.

Niečo naviac

O zábavu núdza nebude. V hoteli nájdete miestnosť s X-boxom, futbalom, biliardom, stolným tenisom a ďalším množstvom hier, ku ktorým máte v rámci balíčka prístup.

Hotel Napfény ***

Hotel Napfény ***

Termál út 10 , Zalakaros
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Napfény Hotel Karos Kft. IČ: 20-09-071002


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
700 Ft vonku, 900 Ft na krytom parkovisku

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,8 km
Zastávka
0,4 km

Tipy na výlet

 Kúpele Zalakaros

Kúpele Zalakaros Tip na výlet

Zalakaros je oficiálne najmenšie mesto Maďarska. O to prekvapivejšie je, ako úchvatné kúpele sa tu nachádzajú. Európska kúpeľná asociácia (AESB) ohodnotila kúpele Zalakaros piatimi hviezdami, čo ich oficiálne radí k elite medzi termálnymi kúpeľmi v Európe. A niet divu!

Kúpeľný areál ponúka ideálne vyžitie zvlášť pre rodiny s deťmi. A tým naozaj nemyslíme, že je tu bazénik a jedna šmykľavka.

Súčasťou kúpeľov Zalakaros je

  • Detský svet s viac ako 60 rôznymi vodnými atrakciami
  • Šmýkačkový park Adrenalin so 400 m toboganových atrakcií
  • Rodinný tobogánový park (viac ako 400 m tobogánových prvkov, vrátane lahôdok ako sú Kamikaze, Turbo a Ufo)
  • Bazén s vlnobitím
  • Rodinný bazén
  • Fitness bazén
  • Detský bazén
  • Klubovňa a detský dvor
  • Termálny bazén a kúpalisko
  • Športový bazén
  • Detská a rodinná sauna

Zabudnúť, samozrejme, nemôžeme ani na liečebné centrum. Časť bazénov je krytá, návštevníkom je ale k dispozícii aj záhrada s bazénom, udržiavanou skalkou a ležadlami.

Zloženie tunajšej termálnej vody je v Európe unikátne. Obsahuje totiž mnoho rozmanitých minerálnych látok a stopových prvkov v dostatočnom množstve. Vydať sa sem môžete najmä s kožnými problémami, s chorobami kĺbov, svalov, šliach, chrbtice a kostného systému, reumatizmom mäkkých tkanív, s pooperačnými a poúrazovými stavmi, s gynekologickými a urologickými chorobami a mnohými ďalšími.

Celodenný vstup pre dospelú osobu v sezóne (1.7.-13.9.) začína na 3 900 HUF (cca 11 €), mimo sezónu 3 000 HUF (cca 8,50 €).

Viac informácií
Mesto Zalakaros
Mesto Zalakaros
Keszthely
Keszthely
Termálne jazero Hévíz
Termálne jazero Hévíz