Dovolenku ako z rozprávky Tisíc a jedna noc si užijete v Amira Boutique Hoteli v maďarskom Hévíze. Nechajte sa rozmaznávať v orientálnom wellness centre, posilnite sa výbornou polpenziou a pochutnajte si na voňavom tureckom čaji. To všetko len 8 km od slávneho Balatonu a cca 2 km od termálneho jazera Hévíz.

O ubytovaní

Štýlový Amira Boutique Hotel sa nachádza v maďarskom kúpeľnom meste Hévíz, len cca 8 km od Balatonu. Ide o ideálne miesto na dovolenku plnú relaxácie, prechádzky po malebnom mestečku, no aj výlety po okolí.

Hlavným lákadlom Hévízu je rovnomenné termálne jazero (1,7 km), najväčšie svojho druhu na svete. Priamo na jazere stoja nádherné termálne kúpele, ktoré rozhodne stoja za vyskúšanie. Pri prechádzkach mestom sa zastavte aj na slávnom Farmárskom trhu (1,3 km) a ochutnajte miestne delikatesy. Milovníkov architektúry určite zaujme unikátne spracovaný kostol svätého Ducha (750 m) s modrou fasádou.

Samozrejme nesmiete vynechať ani výlet k Balatonu, ktorý je známy ako maďarské more. V lete si tu užijete kúpanie a vodné športy, v chladnejších mesiacoch sú zase brehy jazera ideálne na romantické prechádzky a jeho hladina pozýva k pokojnej plavbe loďou. Po ceste k jazeru sa zastavte v mestečku Keszthely (7,2 km) a navštívte zámok Festetics alebo niektoré z mnohých miestnych múzeí.

Kde budete spať?

Rovnako ako celý hotel, aj izby sú inšpirované orientálnym štýlom a tešiť sa môžete na zdobený nábytok, pestré koberce a zaujímavo riešenie priestory. Každá z ponúkaných izieb má vlastnú kúpeľňu s fénom na vlasy a županmi, televíziu, minibar a WiFi pripojenie, niektoré sú navyše klimatizované.

  • Izba Standard ponúkne dvojlôžkovú posteľ, toaletný stolík a šatníkovú skriňu. Do izby nie je možné umiestniť prístelku, je vhodná maximálne pre 2 osoby.
  • Izba Superior ponúka o niečo viac priestoru a prístup na terasu alebo do záhrady. Je vybavená dvojlôžkovou posteľou, toaletným stolíkom a šatníkovou skriňou. Neumožňuje prístelku.
  • Apartmán je vhodný až pre 3 osoby, ktoré ubytuje na dvojlôžkovej posteli a prístelke. Súčasťou vybavenia je aj malá kuchynka, kávovar, mikrovlnná rúra. Poteší aj prístup na terasu alebo do záhrady.
  • Superior Suite sa skladá z 2 samostatných izieb a má vlastný balkón alebo francúzske okno. Celkovo ubytuje až 4 osoby. Niektoré apartmány majú aj malú kuchynku s mikrovlnnou rúrou a kávovarom.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii so zdobeným interiérom si pochutnáte na špecialitách maďarskej a medzinárodnej kuchyne. Môžete si tu posedieť aj pri šálke silnej kávy alebo pri poháriku niečoho ostrejšieho.

Kde budete relaxovať?

V magickom wellness centre Marocká oáza si užijete oddych vo vírivke, parnom kúpeli Hamam s aromaterapiou, fínskej saune, infrasaune, tepidáriu a orientálnej čajovni Ostrov relaxácie. Dopriať si môžete tiež niektorú z masáží a ďalších procedúr, populárny je napríklad Kleopatrin kúpeľ alebo špeciálna ajurvédska olejová masáž.

Niečo naviac

V teplejších mesiacoch je k dispozícii záhrada s vonkajším bazénom, altánkom s posedením a grilom. Užiť si môžete aj slnečnú terasu s ležadlami.

Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa

Amira Boutique Hotel Hévíz Wellness & Spa

Dr. Babócsay u. 43. , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Keszthely Tourist Kft. IČ: 20-09-060082


06 83 610 610

amira@amirahotel.hu

Check In
od 14:30
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 3 900 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od jazera
1,7 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
32,7 km