Vydajte sa k najznámejšiemu maďarskému termálnemu jazeru Hévíz. Užite si pobyt vo výborne hodnotenom, dobovom Hoteli Ágnes *** s raňajkami a neobmedzeným wellness centrom s bazénom, vírivkou a saunou. V cene balíčka sú navyše aj masáž, rôzne zľavy – napríklad do reštaurácie a na vstupenku na 3 hodiny k jazeru Hévíz.

O ubytovaní

Ágnes Hotel *** v kúpeľnom Hévíze je ideálnym miestom pre pohodovú dovolenku. Nachádza sa len 800 m od svetoznámeho termálneho jazera a 300 m od centra mesta, ku všetkým najdôležitejším miestam to tak budete mať naozaj len kúsok.

Spomínané termálne jazero Hévíz je údajne najväčším termálnym jazerom určeným na kúpanie na svete, právom si tak vyslúžilo status národnej prírodnej pamiatky. Minerálna a mierne rádioaktívna voda v jazere je vždy príjemne teplá, v lete dosahuje aj 38 °C, v zime sa drží okolo 25 °C, a má početné liečebné účinky. Pomáha najmä s problémami nervového systému alebo pohybového ústrojenstva.

Pokiaľ chcete ozdravnú kúru aplikovať aj zvnútra, zájdite si k fontáne s pitnou liečivou vodou na Rakócziho ulici (700 m). Oči aj žalúdok zase potešíte návštevou Farmárskeho trhu (700 m) s najvyberanejšími lokálnymi lahôdkami. A na pohár niečoho dobrého sa vydajte do štvrti Egregy (2,1 km), ktorá je známa pre svoje vinohrady a ochutnávky vína.

Na dlhšie výlety láka svetoznáme jazero Balaton (9 km), ktorému sa hovorí aj „maďarské more“, a priľahlé mestá, napríklad mestečko Keszthely (8,6 km), kde nájdete zámok Helios, Múzeum marcipánu, Múzeum hračiek či Múzeum vozidiel Cadillac. Z miestneho prístavu tiež vyplávajú výletné lode, napríklad na poloostrov Tihany (66 km), ktorý vás uchváti svojou nádhernou prírodou.

Kde budete spať?

Vyberať môžete z týchto variantov ubytovania:

  • Dvojlôžkové Štúdio meria 24 m² a má balkón s výhľadom do záhrady. Súčasťou izby je vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a malý kuchynský kút s vybavením, vrátane mikrovlnky, varnej dosky, rýchlovarnej kanvice či chladničky. Ďalej v izbe nájdete manželskú posteľ, televíziu, telefón, chladničku a trezor. K dispozícii budete mať WiFi pripojenie a do izby je možné pridať aj prístelku.

  • Apartmán sa skladá z obývacej izby a samostatnej spálne, bude teda skvelou voľbou, ak aj na dovolenke s rodinou alebo v skupine chcete mať viac súkromia. Súčasťou obývacej časti je vybavený kuchynský kút s najdôležitejšími spotrebičmi (varná doska, rýchlovarná kanvica, chladnička, mikrovlnná rúra) a nájdete tu rozkladaciu pohovku, ktorá poslúži ako prístelka pre 2 osoby. V spálni je dvojlôžková posteľ, nechýba vlastná kúpeľňa, televízia, trezor či WiFi pripojenie. Apartmán je bez balkóna.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa každé ráno posilníte bohatými raňajkami formou bufetu s pestrou ponukou slaných, sladkých, studených i teplých pokrmov. Obed a večeru si môžete pripraviť priamo v Štúdiu alebo Apartmáne, vďaka plne vybavenej kuchyni, v dochádzajúcej vzdialenosti ale nájdete aj množstvo kladne hodnotených reštaurácií, ako je Vináreň Borozó (850 m), Restaurant Platán (1,4 km) alebo Pizzeria La Montanara (350 m).

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness vás čaká mnoho relaxačných zariadení, ako sú krytý bazén, vírivka, sauna, soľná miestnosť a široká ponuka najrôznejších procedúr. Po celý pobyt tiež môžete využívať PI vodnú kúru. PI voda je podobná vode, ktorá sa nachádza vo vnútri živých organizmov a okrem lepšej hydratácia má aj priaznivé účinky na vaše zdravie.

Ágnes Hotel ***

Ágnes Hotel ***

Honvéd utca 7 , Hévíz
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Bisamon KFT IČ: 01-09-992735


+36 83 340-450

agneshotel.heviz@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 800 Ft/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
0,8 km
Zastávka
0,8 km