Vydajte sa na pobyt neďaleko maďarského mestečka Hegykő, v ktorom sa nachádzajú parádne termálne kúpele Sá-Ra. Práve do nich získate celodennú vstupenku zadarmo. Okrem toho sa tešte na ubytovanie v bungalove v Szent András Fogadó Hidegség, raňajky formou bufetu a celodenné zapožičanie bicyklov. Za príplatok môžete relaxovať vo vonkajšom kúpacom sude alebo si užiť grilovačku.

O ubytovaní

Szent András Fogadó Hidegség sa nachádza v malebnej obci Hideség v severozápadnom cípe Maďarska neďaleko hraníc s Rakúskom. V tejto lokalite na vás čaká krásna príroda Národného parku Fertő-Hanság, čerstvý vzduch, historické pamiatky aj pohoda a pokoj na odpočinok.

Po krásach tunajšej krajiny vás pri výletoch pešo aj na bicykli prevedie množstvo značených turistických trás. Najobľúbenejšia cyklotrasa o dĺžke 125 km vedie po rovine okolo prírodného klenotu oblasti – Neziderského jazera (5 km), ktoré je na Zozname svetového dedičstva UNESCO. V okolí kúpeľov Bük je potom kvalitná cyklotrasa dlhá 10 km, po miestnych okreskách sa dá dôjsť z Hegykö napríklad až do Sárváru (90 km, stredne ťažké). Blízke mesto Šopron (12 km) je plné historických pamiatok a ako na dlani ho uvidíte zo známej Požiarnej veže. Za návštevu rozhodne stojí aj zámok Fertöd (10 km), ktorý sa príznačne prezýva „maďarské Versailles“.

Dokonalý relax si užijete v kúpeľnom areáli Sá-Ra (3 km) vo vedľajšej obci Hegykő. Ďalšou atraktívnou možnosťou sú termálne kúpele v obci Balf (6 km), ktoré okrem špičkových služieb ponúkajú panoramatický výhľad na okolité Lőverské vrchy či dokonca až na rakúske Alpy.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v bungalove, a to v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe Garden View Ground Floo s terasou a výhľadom do záhrady. K vybaveniu izby patrí vlastná kúpeľňa, klimatizácia a chladnička.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na bohatých bufetových raňajkách s ponukou teplých i studených pokrmov.

Kde budete relaxovať?

Ak zatúžite po relaxácii môžete využiť vonkajší kúpací sud s lehátkami.

Szent András Fogadó Hidegség

Szent András Fogadó Hidegség

SZÉCHENYI UTCA .7. , Hidegség
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
SOMMERLIED KFT. IČ: 08-09-012412


+36 20 311 7161

szentandrasfogado@gmail.com

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
3,7 km
Zastávka
0,3 km