Chcete potešiť vaše deti? Tak ich vezmite do Mese Panzió Zalakaros **** v maďarskom meste Zalakaros. Ubytovaní budete v tematických rozprávkových a filmových izbách či apartmánoch, vonku čaká detské ihrisko s kĺzačkou, trampolínou, hojdačkou a rozprávkovým domčekom. Vnútri je tiež bohaté vyžitie - rozprávky, spoločenské hry pre deti, knižky a ďalšie. Páčiť sa tu bude však aj dospelým, pre tých je pripravené neobmedzené wellness s vírivkou a infrasaunou, v lete príde vhod bazén.

O ubytovaní

Mese Panzió Zalakaros je útulný rodinný penzión v maďarskom kúpeľnom mestečku Zalakaros, len 800 metrov od samotného centra mesta a 500 metrov od kúpeľov Zalakaros.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete buď v izbe alebo v niektorom z apartmánov. V každej izbe sa môžete tešiť na televíziu, klimatizáciu, terasu, šatníkovú skriňu, nočný stolík s lampičkou a vlastnú kúpeľňu so sprchou, v niektorých je navyše kuchynka vrátane chladničky. Apartmány sú oproti izbám priestrannejšie a majú väčšinou o jednu spálňu naviac.

Všetky izby i apartmány sú vždy štylizované do určitého štýlu - rodiny s deťmi poteší apartmán podľa Macka Pú, Disneyho princezien či Morskej víly, fanúšikov filmov izba ladená podľa Marvelovek a pre zamilované páry je tu zasa romantický apartmán.

Na čom si pochutnáte?

Tešiť sa môžete na bohaté raňajky formou sladkého, slaného, studeného i teplého bufetu.

Kde budete relaxovať?

Hosťom je k dispozícii vonkajší bazén aj vírivka.

Cestujete s deťmi?

Deti sa každý deň poriadne vybláznia na vonkajšom detskom ihrisku s trampolínou, hojdačkami, pieskoviskom a mnohými ďalšími hračkami.

Niečo naviac

Vonkajšiu terasu s posedením, pingpongový stôl, basketbalový kôš - to všetko budete mať k dispozícii 24/7 pre vašu zábavu i odpočinok.

Mese Panzió Zalakaros ****

Mese Panzió Zalakaros ****

Gesztenye utca 35. , Zalakaros
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
KAROS NET Kft. IČ: 2009072991


+36 30 3400 159

info@zalakaros.net

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,5 km